Ajankohtaista

Nuorten EM-hopeamitalisti, kestävyysjuoksija Eemil Helander on solminut monivuotisen sponsoriyhteistyösopimuksen Decensin kanssa.

Suomalaisten urheilijoiden tukeminen on arvopohjainen valinta, jonka kautta Decens haluaa paitsi tukea urheilijoiden menestystä, myös tuoda esiin liikkumisen iloa varsinkin lapsille ja nuorille. Siinä erityisesti nuoret urheilijat ovat loistavia roolimalleja.

22-vuotias Eemil Helander on kuulunut Team Decensiin vuodesta 2022 lähtien.

”Olemme seuranneet ilolla Eemilin huikeaa kehitystä ja kauden tuloksia. Tämän vuoden hopeasijoitus nuorten EM-kisoissa oli vasta alkusoittoa Eemilin lupaavalla uralla, ja me haluamme olla osaltamme mukana varmistamassa, että Eemil saa keskittyä täysillä huippu-urheiluun”, kertoo Decensin toimitusjohtaja Timo-Pekka Räty.  

Sponsorointiyhteistyö tuottaa hyötyä molemmin puolin: urheilija saa taloudellisen tuen kautta mahdollisuuden keskittyä harjoittelemiseen ja yritys saa positiivisen brändilähettilään, jonka kanssa arvot kohtaavat. Huippu-urheilua ja Decensiä yhdistääkin samankaltainen heimolaisuuden aate: huipulle ei nousta yksin, vaan piinkovan tiimityön kautta.

”Tuntuu hienolta saada tueksi suomalainen yritys, joka näkee nuorten urheilijoiden tukemisen tärkeäksi. Tuki on hyvinkin konkreettista, sillä se mahdollistaa treenaamisen parhaissa olosuhteissa, kuten korkeanpaikan harjoittelun, parhaiden treenikumppaneiden kanssa. Minua ja Decensin IT-ammattilaisia yhdistää myös aito ylpeys Suomesta ja meidän osaamisestamme”, summaa Helander.

Helanderin katse on jo tulevassa kaudessa: joulun jälkeen edessä on kuukauden kestävä harjoittelu Etelä-Afrikassa, ja maaliskuun puolivälissä treenaaminen jatkuu Amerikan-leirillä huipentuen kisakauden avaamiseen.

Kauden pääkoitos on luvassa kesäkuussa Rooman EM-kisoissa. Decensin logo koristaa Helanderin kisa-asua myös kesäkuun Kalevan kisoissa, joissa Helander puolustaa Suomen mestaruuttaan 5000 metrillä.

 

Seuraamme Eemilin matkaa huipulle Team Decensin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla.

Pidetään Suomen lippu korkealla!