Ajankohtaista

Kun mainitaan tietoturva, liiketoiminnan modernisointi ja älykkäät ratkaisut, Decens on taatusti paikalla! ICT-alan DigITre-messut järjestetään ihka ensimmäistä kertaa, eikä tapahtumapaikka voisi olla komeampi. Modernilla Nokia Arenalla on luontevaa keskustella yritysten arkea helpottavista, uusimmista IT-ratkaisuista – suoraan ja faktapohjalta.  

Olit sitten meille entuudestaan tuttu tai et, tule juttelemaan kanssamme osastolle numero 618! Kerromme mielellämme, miten voit varautua tietoturvauhkiin ja miten kotimaiset, toimintavarmat IT-palvelumme varmistavat yrityksen kriittisten toimintojen jatkuvuuden. Juttelun lomassa voit myös osallistua ravintolahjakorttien (3) arvontaan. 

Decensin keynote-puheenvuoro: Yhtenäinen pääsynhallinta ja tunnistautuminen hybridiympäristössä

Yrityksiä uhkaavat valitettavasti enenevissä määrin kyberiskut ja tietomurrot, joilla voi olla merkittäviä vaikutuksia yrityksen liiketoiminnalle. Tietoturvapäällikkömme Janne Raiski on yksi tapahtuman keynote-puhujista, ja hän avaakin puheenvuorossaan, mistä tehokas pääsynhallintapalvelu koostuu ja miten se voidaan toteuttaa mahdollisimman helposti ja käyttäjäystävällisesti.

Yhtenäinen toimintamalli hajautetuissa palveluissa helpottaa sekä palveluiden käyttäjiä että ylläpitäjiä: työntekijöiden ei tarvitse käyttää kuin yhtä sovellusta tunnistautuessaan yrityksen eri palveluihin ja ylläpitäjät saavat kattavan näkymän pääsynhallintaan ja luvituksiin yhdestä portaalista. Näin vähennetään merkittävästi tietoturvan katvealueita.

Janne puhuu messujen päälavalla keskiviikkona 15.6. kello 13.45. Tule kuulolle!


DigITre-messuille on maksuton pääsy, mutta messukävijäksi tulee ilmoittautua. Ilmoittaudu kävijäksi täällä!

Nähdään Nokia Arenalla!