Ajankohtaista

Joulukalenteri 2018 on kertonut asiakkaiden kokemuksia palveluistamme

Olemme julkaisseet 1.-24.12.2018 asiakastarinoitamme ja Decensin palvelukuvauksia sosiaalisessa mediassa Decens Oy:n sivuilla. Löydät nämä tarinat aihetunnisteella #Decensinjoulu ja pikalinkit somekanaviin tämän sivun oikeasta laidasta. Jouluaaton kunniaksi julkaisemme kolme asiakastarinaa, jotka esittelemme tässä artikkelissa.

Beamex arvostaa Decensin osaamista ja palveluasennetta

Jo yli 12 000 yritystä käyttää Beamex-tuotteita kalibroimiseen.

Beamex on johtava kalibrointijärjestelmien toimittaja, joka on käyttänyt Decensin langallisen lähiverkon (LAN), langattoman verkon (WLAN/wifi) ja virtuaalisen erillisverkon (VPN) palveluita kuuden vuoden ajan. Laatu- & IT-päällikkö Sami Sahlgren arvostaa yhteistyötä, joka on vuosien saatossa syventynyt myös muiden palvelujen osalta.

”Toimivat prosessit ovat tärkeitä, mutta vielä tärkeämpää on ihmisten osaaminen ja motivaatio auttaa asiakkaitaan haastavissa tilanteissa. Decens on meille monessa IT-asiassa ”Trusted Advisor” – aivan kuten itse haluamme olla omille asiakkaillemme kalibrointiratkaisuissa”, hän sanoo.

Beamex kehittää, valmistaa ja markkinoi laajaa valikoimaa kalibrointiin tarkoitettuja mittalaitteita, ohjelmistoja ja järjestelmiä sekä niihin liittyviä palveluita prosessiteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Lue lisää yrityksestä: https://www.beamex.com/

Finncont luottaa Decensin IT-ulkoistuksen toimivuuteen

Decensin avainasiakaspäällikkö Harri Riihelä (vas.) ja Finncontin IT-päällikkö Tero Pirinen.

Decensin palvelimien hallinta- ja ylläpitopalvelu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden vapauttaa resurssinsa oman liiketoiminnan kehittämiseen sen sijaan, että niiden tarvitsisi huolehtia valvontajärjestelmistä ja niiden ylläpidon mukana tuomista haasteista. Decens vastaa palvelinten valvonnasta ja vianselvityksestä sekä tarjoaa asiantuntijoiden tukea IT-palvelujen parempaan ja kustannustehokkaampaan kehittämiseen.

Decensin asiakas Finncont, joka tuottaa säilytys- ja kuljetusratkaisuja eri toimialoille, otti palvelinten hallinnan ja ylläpidon käyttöön vuonna 2014, ja on mielissään palvelun tuomista hyödyistä.

”Palvelun myötä työaikaa on vapautunut muiden IT-haasteiden pariin rutiininomaisesta palvelinten toiminnan tarkastelusta”, sanoo IT-päällikkö Tero Pirinen. ”Valvonnasta tulee sovitusti ilmoitukset, jos jokin on valvotuissa palvelimissa vialla, ja vaatii toimenpiteitä. Sitten tarkastellaankin ongelman laajuutta ja korjauksen suorittajaa. Jos omat kädet eivät riitä, niin asiantuntijapalvelut ovat Decensiltä käden käänteessä saatavilla.”

Finncont on tehnyt pitkään Decensin kanssa yhteistyötä, ja palveluja on laajennettu ajan saatossa tarpeiden mukaan. Viimeksi käyttöön otettiin Decensin helpdesk -palvelu pari vuotta sitten. Pirinen arvostaa sitä, että Decensiin voi luottaa niin asiantuntijuuden kuin palvelujen laadunkin puolesta.

”Kaikki IT-tehtäväkokonaisuudet, mitkä on Decensille ulkoistettu, ovat toimineet mallikkaasti vuodesta ja casesta toiseen.”

Finncont on ympäristöliiketoiminnan yritys, jonka liiketoiminta rakentuu jäte- ja kiinteistöhuoltotuotteista, polttoainesäiliöistä, teollisuuden tuoteratkaisuista sekä sopimusvalmistuksesta. Yritys palvelee ympäristö-, kemian- ja elintarviketeollisuuden toimijoita pääasiassa Euroopan markkinoilla. Lue lisää yrityksestä: https://www.finncont.com/

Decensin kumppanuuden ansiosta Juvenes nauttii IT-palvelujen joustavuudesta

Juveneksen talousjohtaja Janne Rapakko.

Ravintola- ja palveluyritys Juveneksen kumppanuus Decensin kanssa alkoi vuonna 2012.

”Decens on ollut alusta asti mukana laajasti tukemassa IT -prosessejamme niin palvelin, verkko- kuin työasemapalveluidenkin osalta”, kertoo talousjohtaja Janne Rapakko.

Juveneksen ravintolatoiminta on kasvanut ja laajentunut voimakkaasti viimeisen parin vuoden aikana, jolloin myös Decensin tarjoamien IT-palvelujen skaalautuvuus ja sujuvuus on tullut yritykselle yhä tärkeimmiksi.

”Muuttavassa ympäristössä olemme nähneet erittäin toimivaksi Decensin meille tarjoamat IT -toimintojen seurannan ja kehittämisen prosessit, joiden toteutumista tarkastelemme palvelunhallintapalavereissa yhdessä kuukausittain.”

Juvenes on valtakunnallinen 9 eri paikkakunnalla toimiva ravintola- ja palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola-, juhla- ja kokouspalveluita. Juveneksella työskentelee 250 henkilöä ja yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 21 miljoonaa euroa. Yrityksen ravintoloissa tarjotaan vuosittain noin 2,5 miljoonaa ateriaa. Lue lisää yrityksestä: https://www.juvenes.fi/