Ajankohtaista

Decens on palkannut tänä vuonna kymmeniä uusia työntekijöitä. Eniten taloon on tullut järjestelmäasiantuntijoita, joita on palkattu Tampereelle, Espooseen, Turkuun, Jyväskylään ja Vaasaan. Kaikkiaan Decensillä on 60 järjestelmäasiantuntijaa, joista Tampereella työskentelee 35 henkeä. Heistä uusimpia ovat Tampereen toimipisteen Anssi Koivulahti, Henri Kovanen ja Sami Utunen sekä Vaasan toimipisteen Jukka Vähälummukka.

Anssin tehtäviin kuuluu päätelaitteiden elinkaarihallinnan ja toimitusketjun ylläpito ja kehitys. Anssin pääosaamisaluetta on päätelaitteiden keskitetty ja automatisoitu päivityksien, käyttöjärjestelmän ja tietoturvan ja sovellusten hallinta. Anssi siirtyi Decensille Sallila Energiapalvelut Oy:sta, jossa hän toimi sekä tiiminvetäjän, että järjestelmäasiantuntijan tehtävissä.

Henri työskentelee Decensin lähi- ja etätuessa, pääosaamisalueenaan Applen laitteet ja palvelut. Tehtäviin kuuluu tuen lisäksi myös laitteiden huoltoa ja asennusta sekä käyttöönottoprojektien suunnittelua ja toteutusta. Apple -asiantuntemusta Henrille on kertynyt yli 10 vuotta MCare Oy:n ja Varimportin palveluksessa.

Sami työskentelee Decensin Network-tiimissä ja hänen osaamisaluettaan on kuitu-, atk- ja langattomat verkot. Työssään hän ratkaisee niihin liittyviä ongelmatilanteita sekä suunnittelee ja toteuttaa asiakkaiden käyttöönottoprojekteja. Samilla on pitkä kokemus IT-alalta. Hän aloitti uransa Tampereen Puhelin Oyj:ssä yli 20-vuotta sitten ja siirtyi nyt Decensille Relacom Finland Oy.stä teknisen asiantuntijan tehtävistä.

Jukka työskentelee Decensin Service Deskissä auttaen yritysasiakkaita heidän tietoteknisissä ongelmissa. Pääosaamisalueina hänellä on käyttöjärjestelmät ja erilaiset sovellukset, erityisesti Adoben tuoteperheestä. Jukka on ollut vastaavissa tehtävissä Fujitsu Finland Oy:llä ja kokemusta hänellä on myös omasta yritystoiminnasta.