Ajankohtaista

Autoilusta siirrytään nykyään enenevässä määrin työsuhdepyöräilyyn; ennen liisattiin autoja, nyt työsuhdepyöriä. Myös Decens Oy:ssä kaikki työntekijät pääsevät nyt nauttimaan työsuhdepyöräedusta.

Henkilökuntaa työsuhdepyörä innostaa liikkumaan ja motivoi jaksamaan työssä paremmin. Se sitouttaa yritykseen ja sen ansiosta sairauspoissaolot vähentyvät. Työnantaja osoittaa välittävänsä henkilökuntansa hyvinvoinnista. ”Otimme edun käyttöön, sillä halusimme edistää työntekijöiden kuntoa ja liikkuvuutta”, toteaa Decens Oy:n toimitusjohtaja Jarno Lahnalahti.

Työntekijä saa valita haluamansa pyörän, joka on käytettävissä vapaa-ajalla sekä työmatkoja varten. Työsuhde-edun arvo määräytyy hankittavan pyörän hinnan mukaan. Työsuhdepyörästä tehdään kahden vuoden pituinen sopimus ja sen voi myös lunastaa itselleen sopimuskauden päätyttyä.

Decens Oy osallistuu teeman mukaisesti myös 1.5.-22.9.2015 ajettavaan valtakunnalliseen Kilometrikisaan. Decens on mukana tapahtumassa myös hyväntekijänä ja osallistuu Ketjureaktio-kampanjaan, jossa lahjoitetaan Suomen Punaiselle Ristille euro jokaista 25 kilometriä kohden. Tavoitteena joukkueella on ajaa yhteensä 25 000 km, jotta saataisiin kerättyä lahjoitettavaksi 1 000 euroa. Tämän lisäksi Decens Oy lahjoittaa vastaavan summan myös myöhemmin päätettävälle hyväntekeväisyyskohteelle.