Ajankohtaista

Decens Oy:n omistajana 10.3.2008 lähtien mukana olleen Ikaalisten-Parkanon puhelimen osakekanta on 13.5.2016 tehdyllä kaupalla siirtynyt yhtiön sekä henkilöstöosakkaiden omistukseen. Kaupan jälkeen yhtiön pääosakkaana jatkaa yhtiön toimitusjohtaja Jarno Lahnalahti.

 
”Haluamme kiittää Ikaalisten-Parkanon puhelinyhtiötä tuesta yhtiöllemme ensimmäisen kahdeksan vuoden aikana. Viimeisen kahden vuoden aikana yhtiön kehitys on siirtynyt vahvasti tietotekniikan ulkoistuspalveluiden toimittajaksi suomessa sekä asiakkaiden myötä myös ulkomailla. Muutoksista johtuen yhteistyömahdollisuudet pääasiassa Pirkanmaan alueella toimivan puhelinyhtiön kanssa ovat vähentyneet. Tästä johtuen käynnistimme neuvottelut alkuvuoden aikana Ikaalisten-Parkanon puhelimen kanssa yhtiön osakkeista luopumisesta. Tänään tehdyn kaupan myötä pääsimme molempia tyydyttävään lopputulokseen”, kommentoi Decens Oy:n toimitusjohtaja Jarno Lahnalahti.

 
”Yhtiön kasvu tulee jatkumaan tulevaisuudessa vahvana ja näemme erittäin tärkeänä Suomen nykytilanteessa, että löytyy henkilöitä, jotka ovat valmiita panostamaan sekä rahallisesti, että omalla työpanoksellaan suomalaisen liiketoiminnan kehittämiseen. Jatkamme kovassa markkinassa ylpeänä siitä, että tuotamme palvelumme 100 % suomalaisin voimin eikä suunnitelmissa ole viedä töitä halvan työvoiman maihin. Onneksi asiakkaamme arvostavat tätä ja ovat mukana kasvussamme. Toivomme myös, että tämä esimerkki kannustaa ja rohkaisee uusia yrityksiä asiakkaiksemme. Nykytilanteessa on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, että suomalaiset tukevat toinen toistaan eikä työ ja sitä kautta veroeurot valu pois Suomesta”, Lahnalahti jatkaa.

 
Decens Oy:n liikevaihto oli vuonna 2015 noin 14,5 miljoonaa euroa (2014: 13,4M euroa) ja liikevoitto 702.583,29 euroa (2014: 202.473,68 €).