Ajankohtaista

Konsulttiyhtiö Deloitte listaa vuosittain Suomen 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä. Tämän vuoden listaus julkistettiin Helsingissä 26.11.2014. Kasvun mittarina listauksessa käytettiin liikevaihdon kasvua viimeisen viiden vuoden (2009 – 2013) ajalta.

Decens sijoittui listauksessa sijalle 28, joka tarkoitti kasvuprosenttina 278 %. Suorituksen arvoa nostaa myös se, että Decens oli liikevaihdolla mitattuna 50 parhaan joukossa yksi suurimmista yrityksistä liikevaihdoltaan.

Technology Fast 50 -ohjelma

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa etsittiin jo yhdeksättä kertaa Suomen nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset. Ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvavanutta teknologiayritystä Suomessa. Listaus kattaa kaikki teknologian alat, internetistä ympäristöystävällisiin teknologioihin ja tietokoneista ohjelmistoihin. Listauksessa kasvun mittarina käytettiin liikevaihdon kasvua viimeisen viiden vuoden (2009–2013) ajalta. Fast 50 -listan lisäksi Suomen ohjelmassa on mukana Rising Stars -sarja, joka on tarkoitettu 3–5 vuotta toimineille yrityksille. Suomen Fast 50 –listaukseen osallistuneet yritykset osallistuvat automaattisesti myös Deloitten EMEA (Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka) Fast 500 -listaukseen, jossa palkitaan EMEA-alueen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset.

Ohjelmaan voivat osallistua yritykset, jotka ovat olleet toiminnassa yhtäjaksoisesti vähintään viisi vuotta ja joiden ensimmäisen vertailuvuoden liikevaihto on ollut vähintään 50 000 € ja viidennen vuoden liikevaihdon vähintään 800 000 €. Listaukseen on voinut osallistua teknologiayritys, joka kehittää tai omistaa yksinoikeudellista tai patentoitua teknologiaa, joka tuottaa merkittävän osuuden yrityksen liikevaihdosta, tai valmistaa teknologiatuotetta, tai on omistautunut suurelta osin teknologiatutkimukselle tai -kehitykselle.

Katso Deloitte Technology Fast 50 Finland 2014 –lista Deloitten sivuilta.