Ajankohtaista

Team Decens on suomalaisten yksilö- ja joukkueurheilijoiden tukiryhmä, jonka Decens Oy on perustanut vuonna 2017 helpottamaan urheilijoiden matkaa kohti maailman kärkeä. Decensin tuen tarkoitus on auttaa urheilijoita menestymään, mutta myös nostaa esiin terveellisiä elämäntapoja noudattavia esikuvia nuorille.

Vuonna 2023 Team Decens -urheilijoihin lukeutuu sekä vanhoja että uusia tuttuja.

Kestävyysjuoksija Eemil Helander on yksi uusista Team Decens -urheilijoista. Eemil on Suomen lupaavimpia yleisurheilijoita, jolla on plakkarissaan jo 3 Suomen mestaruutta. Vuonna 2021 Eemil sijoittui neljänneksi 3000 metrin estejuoksussa alle 23-vuotiaiden EM-kilpailuissa. Vuonna 2023 tavoitteet ovat luonnollisesti korkealla: pääsy yleisurheilun MM-kisoihin Budabestiin sekä mitalisijoitus alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa.

Team Decensin kanssa yhteistyö alkoi Eemilin aloitteesta:

”Decensin urheilumyönteinen brändi oli minulle entuudestaan tuttu ja kun managerini kanssa
haravoimme potentiaalisia yhteistyökumppaneita, nousi Team Decens esiin. Toivon, että voimme tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä”, Helander kertoo.

Myös keskimatkojen juoksija, 400 metrin viestin U23 Suomen ennätyksen omaava Veera Mattila on tuore teamdecensiläinen.

”Team Decensiin kuuluu tasokkaita urheilijoita, joten uskon Decensin olevan paras mahdollinen tuki tavoitellessani ammattiurheilijan uraa. Olen yhteistyöstä todella innoissani ja odotan sen auttavan minua etenemään urheilijan urallani”, kertoo Veera.

Yhteistyö urheilijoiden kanssa on palkitsevaa molemmin puolin.

”Meille decensiläisille urheilijayhteistyö tuottaa iloa ja tervettä ylpeyttäkin siitä, että voimme osaltamme olla tukemassa suomalaista huippu-urheilua, ja toki myös itse saamme urheilijoiden kautta mieluisaa näkyvyyttä. Kyllä se tuntuu erityisen hyvältä, kun suomalainen urheilija menestyy ja vielä Decens-logo rinnassaan”, myhäilee Decensin varatoimitusjohtaja Petteri Grönroos.

 

Lue lisää Team Decensistä!