Ajankohtaista

Decensin menestys ei ole tullut itsestään vaan sitä tekemään on tarvittu iso porukka osaajia. Tänään Decensin vuosipäivää vietettäessä jaettiin yli 10 vuoden ansioituneesta ja sitoutuneesta työstä Kauppakamarin pronssiset ansiomerkit seuraaville decensiläisille:

Blom Annika, Blom Teemu, Grönroos Petteri, Kilpinen Jyrki, Lehtonen Juha-Pekka, Lepistö Kai, Lintala Aki, Mattila Markku, Murtomäki Eero, Nikulainen Tommi, Riihelä Harri, Saarni Henri, Sandström Kim, Sukula Janne, Sulonen Tuija ja Ylinikkilä Jukka. 

Onnittelut kaikille!

Henkilökuntamme vietti syntymäpäivää ajan hengen mukaisesti kokoontumalla Teamsillä. Vuosien varrella on tapahtunut yhtä sun toista ja niistä kuultiin melkoisia tarinoita. Samalla tekemisen meiningillä lupaamme jatkaa myös tulevaisuudessa 

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille!

Kuvassa toimitusjohtajamme Jarno Lahnalahti avaa toimitiloja käyttöön Tesomalla, jossa aloitti vuonna 2008 innokas kuuden hengen porukka. Vuosien mittaan porukka on kasvanut sataan henkeen ja Tampereen toimitilat siirtyneet Ruskoon. Matkan varrella toimipisteitä on avattu myös Espooseen, Vaasaan, Jyväskylään, Ouluun ja viimeisimpänä viime syksynä Turkuun.