fbpx

Kun yritys tallentaa tietonsa Suomessa sijaitsevaan luotettavaan konesaliin, ei liiketoiminnan tarvitse pysähtyä, vaikka kansainväliset pilvipalvelut lakkaisivatkin toimimasta.

 

Epävarmuuden lisääntyessä on entistä tärkeämpää suojata yrityksen kriittinen data mahdollisimman hyvin. Suurin osa maailman tietoliikenteestä kulkee merenalaisia kaapeleita pitkin, mutta kriittisen datan voi myös tallentaa koti-Suomeen. Decensin konesali- ja kapasiteettipalvelut ovatkin hyvä vaihtoehto pilvipalvelulle. Meiltä saat myös aina palvelua suomeksi ja laskutamme palvelusta kiinteällä summalla, ilman yllättäviä lisäkustannuksia.

”Aika moni yritys haluaa palata kapasiteettipalveluiden pariin pilvestä. He haluavat tietää, missä data tarkalleen ottaen sijaitsee, mitä palvelun käyttö todellisuudessa maksaa ja ylipäätänsä saada palvelua ihmiseltä ihmiselle, omalla kielellä ja omalla aikavyöhykkeellä. Meidän konesali- ja kapasiteettipalveluissamme nämä kriteerit toteutuvat”, kertoo Decensin tuotantopäällikkö Jyrki Kilpinen.

Kun yrityksen data on tallennettu konesaliin Suomessa, on myös pääsy siihen omissa käsissä, myös yllättävien tilanteiden tai kriisien aikaan. Yrityksen liiketoiminnan ei tarvitse pysähtyä, vaikka Outlook, OneDrive ja Teams lopettaisivatkin yhtäkkiä toimintansa esimerkiksi merikaapelin katkettua.

Suomalainen konesali on toimintavarma ja tietoturvallinen

Decensin palveluvarmat konesalit sijaitsevat Tampereella ja Espoossa. Ne on varustettu moderneilla valvonta-, virransyöttö-, jäähdytys- ja sammutuslaitteistolla.

Decensin konesalit eivät sammu edes sähkökatkoksen yllättäessä, siitä pitävät huolen luotettavat generaattorit ja akut. Vikasietoinen palvelinympäristö sisältää palomuuri-infrastruktuurin ja kahdennetun Internet-yhteyden.

”Olemme panostaneet moderneihin konesaleihin, jotka on rakennettu viimeisimpien turva- ja suojausmääräysten mukaisesti. Jos yritys haluaa olla varma datan sijainnista ja palveluiden saatavuudesta 24/7, kuten valvonnasta, varmistuksesta, päivityksistä ja suomenkielisestä käyttäjätuesta, on kotimainen konesalioperaattori oikea valinta”, summaa Jyrki.

 

Haluatko tietää enemmän konesalipalvelustamme? Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi, niin teemme sinulle hyvän tarjouksen!