Ajankohtaista

Haku on päättynyt.   

Etsimme pääkaupunkiseudulle sekä Tampereen, Turun, Jyväskylän, Oulun ja Vaasan/Seinäjoen talousalueille

IT-ulkoistuspalveluiden myyjiä

jotka haluavat työskennellä alan kovimmassa porukassa parhaiden osaajien ja palveluiden parissa.

Titteliksesi voidaan miettiä tahtosi mukaan Account Manager, avainasiakaspäällikkö, myyntijohtaja, Customer Success Manager, myyntipäällikkö, palvelumyyjä, piirimyyjä tai ihan vaan myyjä, mikä mielestäsi CV:ssä näyttää parhaalta.

Meille tärkeintä on, että sinä olet valmis pistämään itsesi likoon menestyvässä yrityksessä tehdäksesi yrityksestä entistä menestyvämmän.

Tiedät, että myyntityö vaatii sinulta itseltäsi päivittäin aktiivista roolia. Tapaat mieluimmin asiakkaita kuin istut toimistolla. Perustyö on kuitenkin sitä itseään – vanhojen asiakkaiden hoivaamista ja uusien asiakkaiden houkuttelua.

Kokemus on opettanut sinua kommunikoimaan sujuvasti alan ammattilaisten ja yrityspäättäjien kanssa. Asenne sinulla on kohdallaan ja se näkyy motivaationa. Haluat saavuttaa tavoitteesi, joten olet myös pitkäjänteinen, sitoutunut ja kehittymishaluinen.

Haluamme tarjota sinulle kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työsuhde-edut. Työsuhteesi on täyspäiväinen ja vakituinen, työaikasi liukuva.

Kiinnostuitko?
Myynnin ammattilaisena tiedät, miten vakuutat meidät. Tee se mahdollisimman pian tai viimeistään 31.3.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@decens.fi

Jäikö kysymyksiä?
Lisätietoja tehtävistä antaa aluejohtaja Ville Sandberg puhelin +358 40 7731490.