Asiakastarinat

Palvelimien hallinta- ja ylläpitopalvelu

Decensin palvelimien hallinta- ja ylläpitopalvelu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden vapauttaa resurssinsa oman liiketoiminnan kehittämiseen sen sijaan, että niiden tarvitsisi huolehtia valvontajärjestelmistä ja niiden ylläpidon mukana tuomista haasteista. Decens vastaa palvelinten valvonnasta ja vianselvityksestä sekä tarjoaa asiantuntijoiden tukea IT-palvelujen parempaan ja kustannustehokkaampaan kehittämiseen.

Decensin asiakas Finncont otti palvelinten hallinnan ja ylläpidon käyttöön vuonna 2014, ja on mielissään palvelun tuomista hyödyistä.

”Palvelun myötä työaikaa on vapautunut muiden IT-haasteiden pariin rutiininomaisesta palvelinten toiminnan tarkastelusta”, sanoo IT-päällikkö Tero Pirinen. ”Valvonnasta tulee sovitusti ilmoitukset, jos jokin on valvotuissa palvelimissa vialla, ja vaatii toimenpiteitä. Sitten tarkastellaankin ongelman laajuutta ja korjauksen suorittajaa. Jos omat kädet eivät riitä, niin asiantuntijapalvelut ovat Decensiltä käden käänteessä saatavilla.”

Finncont on tehnyt pitkään Decensin kanssa yhteistyötä, ja palveluja on laajennettu ajan saatossa tarpeiden mukaan. Viimeksi käyttöön otettiin Decensin helpdesk -palvelu pari vuotta sitten. Pirinen arvostaa sitä, että Decensiin voi luottaa niin asiantuntijuuden kuin palvelujen laadunkin puolesta.

”Kaikki IT-tehtäväkokonaisuudet, mitkä on Decensille ulkoistettu, ovat toimineet mallikkaasti vuodesta ja casesta toiseen.”

”Kaikki IT-tehtäväkokonaisuudet, mitkä on Decensille ulkoistettu, ovat toimineet mallikkaasti vuodesta ja casesta toiseen.”

Haluatko kuulla lisää?

Finncont on asiantuntija kiertotaloutta tukevissa keräily-, varastointi- ja kuljetusratkaisuissa. Finncont tuottaa älykkäitä ratkaisuja ympäristö- ja jätehuoltoon, teollisuuteen, kiinteistöyhtiöille, kunnille ja maatalouteen. Laajan tuotevalikoiman lisäksi asiakkaille on tarjolla sopimusvalmistusratkaisuja ja räätälöityjä tuotekehityspalveluita Finncont Design Studio®:ssa.

Finncont on perustettu vuonna 1974. Toiminta on maailmanlaajuista ja yritys työllistää tänä päivänä noin 160 henkilöä Lahdessa ja Virroilla. Finncont-konsernin liikevaihto on noin 30 M€.