Ajankohtaista

 

Siirrymme vuoteen 2021 edelleen poikkeavassa tilanteessa ja on hyvä hetki katsoa vielä kerran taakse.

Vuosi 2020 alkoi meillä hyvissä merkeissä ja näköpiirissä olikin, että tulemme kasvamaan jopa yli budjetoidun 15 % kasvun, mutta sitten Korona virus tuli mukaan kuvioihin. Aluksi oli meillekin epäselvää, miten se tulee vaikuttamaan toimintaan, mutta lopulta tilanne kääntyi meidän osalta positiiviseksi ja vuoden lopussa olemmekin kasvaneet 75 hengen yrityksestä 100 henkilöä työllistäväksi.

Kokonaisliikevaihdon osalta tulemme kasvamaan hiukan, mutta suurin kasvu on pitkäaikaisissa tukipalvelusopimuksissa, jotka vievät meitä entistä vahvempina tulevaisuuteen. Uuden henkilökunnan palkkaukset, toimipisteiden avaukset ja laajennukset sekä ahdingossa olevien asiakkaiden tukeminen rahallisesti vaikuttivat tietenkin tulokseen negatiivisesti, mutta tulos tulee olemaan silti tilanteeseen nähden todella hieno.

Vuosi on ollut kaikille haastava myös henkisesti. Monet työntekijät ovat joutuneet sopeutumaan uusiin toimintamalleihin sekä paikkoihin/tapoihin työskennellä. Sama tilanne on ollut myös asiakaskunnassamme, joita olemme sitten auttaneet parhaamme mukaan.

Haluankin tässä kohtaa esittää suuret kiitokset asiakkaillemme, kuten myös henkilökunnalle tästä haastavasta vuodesta, josta kuitenkin selvittiin erinomaisesti. Ensi vuosi alkaa edelleen epävarmoissa merkeissä, mutta näkymiä paremmasta on jo nähtävillä.

Näillä sanoilla oikein Hyvää ja tuloksekasta uutta vuotta 2021!

 

Jarno Lahnalahti
toimitusjohtaja