Ajankohtaista

Decensin laitepalvelu vapauttaa yrityksen IT-päättäjän aikaa tärkeämpiin tehtäviin. Toimitamme tarvitsemanne IT-laitteet kiinteällä kuukausimaksulla ja pidämme huolta, että kaikki laitteet pysyvät toimintakuntoisia.

 

Kertakustanteiset laitehankinnat ovat monen yrityksen kohdalla historiaa. Omaksi ostamisen sijaan yrityksen IT-laitteet kannattaakin hankkia palveluna, joka joustaa yrityksen muuttuvien tarpeiden mukaan ja varmistaa henkilöstön sujuvan ja tietoturvallisen työnteon myös laitteiden rikkoontuessa.

Decensin Palvelu-PC:n kautta yritys saa työasemat kiinteään kuukausihintaan. Palvelu-PC-mallistosta löytyy suosituimmat mallit Applen, Dellin, HP:n sekä Lenovon valikoimista.

”Työasemien hankinta yksittäisinä ostoina on työlästä ja aikaa vievää, samoin niiden huoltaminen ja varalaitteiden hankinta. Kun laitteet hankkii palveluna, välttyy ajanhukan lisäksi pääoman sitomiselta IT-laitteisiin” kertoo Decensin asiakkuusjohtaja Ville Sandberg.

 

Huoletonta laitteiden hallintaa hankinnasta kierrätykseen

Decens hoitaa laitteiden hankinnan ja esiasennuksen sekä huolehtii, että käyttäjällä on aina toimiva laite. Samalla palvelukonseptilla yritykset saavat myös verkko- ja palomuurilaitteet Decensiltä.

”Päätelaitteiden toimivuus on nykypäivänä tärkeää työssä kuin työssä. Meidät saa vikatilanteissa kiinni nopeasti ja ratkomme ongelman joko etänä tai paikan päällä”, lupaa Sandberg.

Decens ottaa koppia laitteiden koko elinkaaresta: vanhat palvelulaitteet poistetaan käytöstä tietoturvallisesti ja materiaalien kierrätys hoidetaan vastuullisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!