Asiakastarinat

Skaalautuvat IT-palvelut

Juvenes on valtakunnallinen ravintola- ja palveluyritys ja kumppanuus Decensin kanssa alkoi vuonna 2012.

”Decens on ollut alusta asti mukana laajasti tukemassa IT -prosessejamme niin palvelin, verkko- kuin työasemapalveluidenkin osalta”, kertoo talousjohtaja Janne Rapakko.

Juveneksen ravintolatoiminta on kasvanut ja laajentunut voimakkaasti viimeisen parin vuoden aikana, jolloin myös Decensin tarjoamien IT-palvelujen skaalautuvuus ja sujuvuus on tullut yritykselle yhä tärkeimmiksi.

”Muuttavassa ympäristössä olemme nähneet erittäin toimivaksi Decensin meille tarjoamat IT -toimintojen seurannan ja kehittämisen prosessit, joiden toteutumista tarkastelemme palvelunhallintapalavereissa yhdessä kuukausittain.”

”Muuttavassa ympäristössä olemme nähneet erittäin toimivaksi Decensin meille tarjoamat IT -toimintojen seurannan ja kehittämisen prosessit.”

Haluatko kuulla lisää?

Juvenes Oy on valtakunnallinen ravintola- ja palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola-, ateria- ja kahvilapalveluja sekä juhla- ja kokouspalveluita. Juveneksessa työskentelee 250 henkilöä ja liikevaihto on noin 21 miljoonaa euroa vuosittain. Juveneksen ravintoloissa tarjoillaan vuosittain noin 2,7 miljoonaa ateriaa.

Tuotamme lounasravintola- ja kampusravintolapalveluita yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Ruokailijaprofiilin mukaan suunniteltu, yksilöllinen Juvenes Ravintola oppilaitoksessa tai työpaikalla lisää hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Ravintola palvelee myös tilausravintola-, kokous- ja juhlatarjoilutarpeissa. Laaja, testattu ravintolakonseptivalikoimamme helpottaa sopivan kokonaisuuden suunnittelua.