Ajankohtaista

Veeti Ollilla ja Antti Liimatainen ovat aloittaneet Jyväskylän lähitukitiimissä järjestelmäasiantuntijoina. Molemmat siirtyivät Decensille vastaavista tehtävistä Moventaksen palveluksesta.

Veetin pääosaamisalueisiin kuuluu Microsoft Windows toimisto-ohjelmistot, Office365- pilvipalvelut sekä erilaisten laitteisto-ongelmien ratkaisu. Antin pääosaamisalueet ovat ohjelmisto- sekä komponenttivikojen diagnosointi ja korjaus sekä toimistoverkkojen käytännön toteutus.

Decensin IT-lähitukipalveluiden asiantuntijoiden tehtävänä on auttaa yritysasiakkaiden tietotekniikan asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa – joko paikan päällä yrityksen tiloissa tai etänä.

Tietotekniset ongelmat ovat usein haastavia, joten asiantuntijoilta vaaditaan vahvaa ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Veetin ja Antin astuessa remmiin saimme kaivattua lisäosaamista Jyväskylän alueelle”, kertoo toimitusjohtaja Jarno Lahnalahti ja jatkaa: ”Tuotamme yrityksille lähitukipalveluita ympäri Suomen ja toiminnan kasvaessa myös asiantuntijoiden tarve on lisääntynyt. Kaikkiaan Decensillä on nyt Jyväskylässä kolme IT-asiantuntijaa. Olemme palkanneet myös muille paikkakunnille lisää uusia osaajia, kaikkiaan viisitoista henkilöä tämän vuoden aikana. Koronan aiheuttamasta poikkeustilanteesta huolimatta kasvuvauhtimme on pysynyt tavoitteiden mukaisessa vauhdissa.”