Ajankohtaista

Pilvipalvelun valinta on monelle yritykselle strateginen päätös, jota tehtäessä on hyvä tuntea valittavan palveluntarjoajan palvelutarjonta ja sisältö, jotta voidaan olla varmoja palvelun jatkuvasta ja laadukkaasta tuottamisesta myös poikkeustilanteissa, kuten erään pilvipalveluntuottajan datakeskukset tulipalo meille kaikille näytti maaliskuussa 2021. Osalle datakeskuksen asiakkaista tuli yllätyksenä, että myös pilvessä oleva data täytyy varmistaa ja mikäli asiakkaan palvelinympäristön toiminnallisuus halutaan varmistaa, se pitää erikseen määritellä kahteen eri datakeskukseen. Tämän vuoksi iso osa asiakkaiden palvelimista tuhoutui lopullisesti.

Valitettavasti suuri osa palveluntarjoajista ulkoistaa nämä toimenpiteet automaattisesti asiakaan IT osaston harteille pahimmissa tapauksissa siten, etteivät asiakkaat tiedä olevansa vastuussa näistä asioista tai osaa sopimuksia tehdessään vaatia tai toteuttaa itse näitä palveluita.

Decens pilvipalvelu – turvallinen vaihtoehto

Tiedätkö missä yrityksesi kriittinen data sijaitsee? Kun se on Decensin konesalissa, se sijaitsee turvallisesti Suomessa, Tampereella tai Espoossa – tai halutessasi kahden konesalin ratkaisuna molemmissa. Tilat on varustettu moderneilla ja vikasietoisilla konesalilaitteilla ja  rakennettu korkean käytettävyyden konesalitiloiksi, joten ne täyttävät vaativimmankin asiakkaan tarpeet. Konesalien sijainti Suomessa takaa vakaat ilmastolliset, maantieteelliset ja poliittiset olosuhteet.

Turvallisuutta lisäävät myös varmistuspalvelut, joiden myötä inhimillisten, ohjelmistovirheiden tai laitteistojen vikaantumisen johdosta kadonnut data on palautettavissa luotettavasti ja nopeasti.

Suomalainen, henkilökohtainen palvelu

Valitsemalla Decensin pilvipalvelut, saat yhteistyökumppaniksi täysin suomalaisen palveluntuottajan. Me palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja haluamme tehdä yhteistyöstä helppoa ja sujuvaa. Decens on IT-kumppani, joka ei jätä pulaan ja palveluasenteestamme saammekin asiakkailtamme kiitosta vuodesta toiseen.

Decensiltä saat tueksesi laajan joukon asiantuntijoita, joiden kanssa pystyt keskustelemaan kaikista teitä askarruttavista teknisistä asioista maanläheisesti ja ymmärrettävästi. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kilpailukykyinen hinta ilman yllätyksiä

Valitsemalla Decensin pilvipalvelut tiedät mitä saat ja mistä maksat ja näin vältyt yllättäviltä kustannuksilta. Saat helposti budjetoitavissa olevan konesalikapasiteetin ilman suuria kerta-investointeja. Toimitamme myös asiakaskohtaisia, dedikoituja Private Cloud ympäristöjä joko omista konesaleistamme tai tarvittaessa suoraan asiakkaan konesalista. Private Cloud -palvelussa kaikki ympäristön resurssit ovat asiakaan käytettävissä, ja tarvittaessa myös hallussa.

Kaikki IT-palvelut samasta paikasta, yhdeltä kumppanilta 

Jokainen yritys on erilainen ja jokaisen yrityksen liiketoiminnan tarpeet ovat erilaiset. Ei ole olemassa vain yhtä oikeaa ratkaisua, vaan olennaista on löytää juuri sinun yrityksesi tarpeisiin vastaavat palvelut. Decensin asiantuntijat auttavat halutessasi kartoittamaan tarpeesi ja valitsemaan yrityksellesi sopivimman palvelukokonaisuuden.

Decens on kokonaisvaltainen IT-kumppani. Meiltä saat kaikki ajanmukaiset ja toimivat IT-ratkaisut yrityksesi tarpeisiin, luotettavat ja jatkuvasti kehittyvät asiakaslähtöiset palvelut, asiantuntijoiden erikoisosaamisen ja ajan tasalla olevan tietotaidon.

5 hyvää syytä valita Decensin pilvipalvelut

  1. Suomalainen konesali on turvallinen vaihtoehto
  2. Saat suomenkielistä, henkilökohtaista palvelua
  3. Kilpailukykyinen hinta ilman yllätyksiä
  4. Pystyt muokkaamaan käyttämiäsi konesaliresursseja ja palveluita joustavasti tarpeiden muuttuessa.
  5. Saat kaikki IT-palvelut samasta paikasta samalta yhteyshenkilöltäsi.

Haluatko lisätietoa heti? Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää!

Voit jättää meille tarjouspyynnön myös sähköisesti.