Ajankohtaista

Decensin Palomuuripalvelun avulla suojaudut parhaiten viimeisimmiltä tietoturvahyökkäyksiltä. Kilpailukykyiseen kuukausihintaan saat palomuurilaitteiston ja 24/7 palomuurin valvonnan, VPN -ohjelmiston, hallinnointipalvelun ja laitteiston huoltopalvelun. Palveluun kuuluvat myös keskitetty ja turvallinen logien kerääminen tärkeistä järjestelmätason tapahtumista ja tietoturvapoikkeamista, mikä auttaa tarpeen vaatiessa verkkoliikenteen vianselvityksessä.

Miksi kannattaa hankkia palomuuripalvelu Decensiltä?

 Suurimpia palomuuripalvelun etuja ovat palvelun mukana tuleva Decensin asiantuntijaosaaminen ja laaja tukiorganisaatio tietoturvaan liittyen. Nykyaikaisten palomuuripalveluiden hallinnointi vaatii erityistä osaamista ylläpitäjiltä ja tietoturvasta pitää olla laaja-alainen tietämys, jotta ratkaisuja voidaan hyödyntää tehokkaasti.

Decensin Next-Generation palomuuri (NGFW) ylittää perinteisten palomuurien ominaisuudet analysoidessaan myös sallittua liikennettä, jonka kautta haittaohjelman koodia voi päätyä koneelle turvallisiltakin verkkosivuilta. NGFW estää erityisen tehokkaasti riskialttiit sovellukset, kommunikoinnin botnet-verkkoihin ja haitallisiin sivustoihin sekä vanhentuneiden selainversioiden käytön haavoittuvuudet.

Kysy lisää palvelusta, ota yhteyttä myyntimme!