fbpx

Laitepalvelu

Tee yrityksesi päätelaitteiden hankinta helposti ja vaivattomasti palveluna.

Liiketoiminnan kannalta ei aina ole kustannustehokasta ostaa laitteistoja omiin nimiin, sillä kertakustanteiset laitehankinnat saattavat vaikuttaa radikaalisti yrityksen talouteen puhumattakaan laitehuolloista ja -korjauksista. Sen sijaan IT-laitteiden hankinta palveluna jättää varoja ydinliiketoiminnan pyörittämiseen, eikä yllättäviä kustannuksia synny.

Yrityksesi ei tarvitse investoida omiin laitteisiin, eikä huolehtia laitteiden huoltamisesta tai varalaitteista. Decensin laitepalvelulla on kiinteä kuukausihinta, jonka ansiosta yrityksesi laitekustannukset ovat ennakoituja. Rikkoutuneet laitteet vaihdetaan tai huolletaan Decensin toimesta. Decensin laitepalvelu on joustava, sillä laitteiden määrä skaalaantuu asiakkaan työntekijämäärän mukaan.

Mitä hyötyä yrityksellesi on palvelusta?

Helppous

Laitteiden hankinta on vaivatonta ja ne mukautuvat yrityksesi muuttuviin tarpeisiin.

Toimivuus

Varmistut, että yrityksesi laitteet ovat aina toimintakunnossa. Laitteet huolletaan ja tarvittaessa rikkoutuneet korvataan uusilla.

Kustannustehokkuus

Ei turhia eikä yllättäviä kustannuksia.

Palvelu-PC

Decens Palvelu-PC on erinomainen ratkaisu yrityksille, jotka arvostavat IT-asioissa helppoutta, joustavuutta ja toimivuutta. Toimitamme tarvitsemasi kannettavat tietokoneet ja työasemat kiinteällä kuukausimaksulla ja pidämme huolta, että kaikki koneet ovat toimintakuntoisia. Rikkoutuneet laitteet huolletaan tai vaihdetaan toimivaan.

Palvelu-PC sopimus on joustava, jolloin konemäärän lisääminen, vähentäminen tai koneen päivittäminen esim. tehokkaampaan malliin on vaivatonta. Et siis joudu sitomaan yrityksesi pääomaa IT-laitteisiin ja budjetoiminen on helppoa.

Decensin palvelu-PC mallistosta löydät suosituimmat mallit Applen, Dellin, Fujitsun, HP:n sekä Lenovon valikoimista.

Palvelu-PC:t on hankittavissa toistaiseksi voimassaolevalla, 36 kk tai 60 kk palvelusopimuksella.

 

Decens Total Caren avulla varmistat kiinteään kuukausihintaan laitteen toimintakunnon, tietoturvan ja Help Desk -palvelut. Mahdolliset ongelmatilanteet hoidetaan tarvittaessa lähitukena asiakkaan tiloissa. Decens toimii kontaktipisteenä asiakkaalle myös kolmansien osapuolten ongelmatilanteissa (esim. ohjelmisto-ongelmat).

 

Soita tai pyydä kampanjatarjous Decens Palvelu-PC:stä

 • Harri Riihelä / 040 758 8192 / harri.riihela (a) decens.fi
 • Henry Saarni / 0400 621 181 / henry.saarni (a) decens.fi
 • Kimmo Räty / 040 632 7442 / kimmo.raty (a) decens.fi

 

Tarjouspyyntö

Voit lähettää tarjouspyynnön myös seuraavan lomakkeen kautta.

 

  Hinnat alv. 0 %. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Voit jättää toiveita, kysymyksiä tai tarkennuksia lisätietokenttään.
  [recaptcha]

   

  Decensin laitepalvelulla saat yrityksellesi myös toimintavarmat verkkolaitteet – kiinteällä kuukausihinnalla. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!