Laitepalvelu

Verkkolaitteiden hankinta palveluna on helppoa ja vaivatonta

Liiketoiminnan kannalta ei aina ole kustannustehokasta ostaa laitteistoja omiin nimiin, sillä kertakustanteiset laitehankinnat saattavat vaikuttaa radikaalisti yrityksen talouteen puhumattakaan laitehuolloista ja -korjauksista. Sen sijaan IT-laitteiden hankinta palveluna jättää varoja ydinliiketoiminnan pyörittämiseen, eikä yllättäviä kustannuksia synny.

Yrityksesi ei tarvitse investoida omaan verkkolaitteistoon, eikä huolehtia laitteiden huoltamisesta tai varalaitteista. Decensin laitepalvelulla on kiinteä kuukausihinta, jonka ansiosta yrityksesi kustannukset ovat ennakoituja. Rikkoutuneet laitteet vaihdetaan tai huolletaan Decensin toimesta. 

Palvelu-PC

Decens Palvelu-PC on erinomainen ratkaisu yrityksille, jotka arvostavat IT-asioissa helppoutta ja toimivuutta. Toimitamme tarvitsemasi kannettavat tietokoneet ja työasemat kiinteällä kuukausimaksulla ja pidämme huolta, että kaikki koneet ovat toimintakuntoisia. Rikkoutuneet laitteet huolletaan tai vaihdetaan toimivaan.

Decensin palvelu-PC mallistosta löydät suosituimmat mallit Applen, Dellin, Fujitsun, HP:n sekä Lenovon valikoimista.

Palvelu-PC:t on hankittavissa toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella tai määräaikaisella 36 kk / 60 kk palvelusopimuksella.

Decens Total Caren avulla varmistat kiinteään kuukausihintaan laitteen toimintakunnon, tietoturvan ja Help Desk -palvelut. Mahdolliset ongelmatilanteet hoidetaan tarvittaessa lähitukena asiakkaan tiloissa. Decens toimii kontaktipisteenä asiakkaalle myös kolmansien osapuolten ongelmatilanteissa (esim. ohjelmisto-ongelmat).

Mitä hyötyä yrityksellesi on palvelusta?

Helppous

Laitteiden hankinta on vaivatonta ja ne mukautuvat yrityksesi muuttuviin tarpeisiin.

Toimivuus

Varmistut, että yrityksesi laitteet ovat aina toimintakunnossa. Laitteet huolletaan ja tarvittaessa rikkoutuneet korvataan uusilla.

Kustannustehokkuus

Et joudu sitomaan yrityksesi pääomaa IT-laitteisiin ja budjetoiminen on helppoa. Ei turhia eikä yllättäviä kustannuksia

Decensin laitepalvelulla saat yrityksellesi myös toimintavarmat verkkolaitteet – kiinteällä kuukausihinnalla.
Ota yhteyttä niin kerromme lisää!