Jatkuvat palvelut 

Mistä on kyse?

Decens tarjoaa laajan valikoiman jatkuvia pilvipalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yritysten erilaisiin tarpeisiin. Meidän tehtävämme on auttaa organisaatioita rakentamaan tehokkaita ja turvallisia IT-infrastruktuureja sekä mahdollistaa sujuva ja joustava liiketoiminta.  

Palvelumme on luotettava ja tehokas valinta yrityksille, jotka haluavat siirtyä pilveen tai optimoida olemassa olevat pilvi-infrastruktuurinsa. Panostamme korkeaan käytettävyyteen, tietoturvaan ja tehokkuuteen, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan ratkaisuja, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua ja kehitystä.  

Decensin jatkuvat pilvipalvelut mahdollistavat yrityksen keskittymisen ydinliiketoimintaansa ja vähentävät samalla IT-infrastruktuurin ylläpidon ja hallinnan rasitetta.

Kenelle se on tarkoitettu? 

Decensin pilvipalveluiden Jatkuvat palvelut on suunnattu organisaatioille, jotka: 

  • haluavat ylläpitää ja monitoroida pilvipalveluitaan ilman keskeytyksiä ja varmistaa siten liiketoimintansa jatkuvuuden 
  • etsivät kumppania, joka voi ottaa vastuun pilvipalveluiden teknisestä ylläpidosta, päivityksistä ja tietoturvasta 
  • pyrkivät keskittämään resurssinsa ydintoimintaansa samalla kun luotettava kumppani huolehtii pilvipalveluista 
  • haluavat optimoida pilvipalveluiden suorituskykyä ja kustannustehokkuutta jatkuvan seurannan ja kehityksen kautta 
  • toivovat pääsevänsä hyödyntämään uusimpia pilviteknologioita ja -ratkaisuja ilman, että heidän itsensä tarvitsee pysyä jatkuvasti teknologian muutosten perässä. 

  Palvelujemme keskeisimmät ominaisuudet:  

  Pilvialustojen hallinta

   Tarjoamme monipuolista pilvialustojen hallintaa, joka kattaa julkiset, yksityiset ja hybridipilviratkaisut. Decensin asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan oikean pilvimallin, suunnittelemaan ja toteuttamaan ratkaisun sekä optimoimaan ja ylläpitämään palveluita. 

   Pilviteknologioiden konsultointi ja tuki

    Decensin asiantuntijat tarjoavat konsultointia ja tukea pilviteknologioihin liittyvissä kysymyksissä. Autamme yrityksiä valitsemaan sopivat pilvipalvelut ja -teknologiat sekä tarjoamme tukea niiden käyttöönotossa, kehittämisessä ja hallinnassa.  

    Pilvipohjainen varmuuskopiointi ja palautus

     Decensin pilvipohjaiset varmuuskopiointi- ja palautuspalvelut tarjoavat tehokkaan ja luotettavan tavan varmistaa yrityksesi kriittisten tietojen säilyminen ja saatavuus. Palvelumme sisältävät automaattisen varmuuskopioinnin, nopean palautuksen sekä pitkäaikaisen säilytyksen ja arkistoinnin.  

     Jatkuvat tietoturvapalvelut

      Decensin pilvipalvelut sisältävät jatkuvat tietoturvapalvelut, joiden avulla voit suojata yrityksesi tiedot ja sovellukset. Palvelumme kattavat tietoturvan hallinnan, tunkeutumisen havaitsemisen ja ehkäisyn sekä säännölliset tietoturvatarkastukset ja raportoinnin.  

      Joustavat palvelutasosopimukset

       Decensin jatkuvat pilvipalvelut sisältävät joustavat palvelutasosopimukset, jotka on suunniteltu vastaamaan yrityksen erilaisia vaatimuksia ja tarpeita. Voit valita eri palvelutasoista, jotka sisältävät muun muassa 24/7-tuen, SLA-takuut ja räätälöidyt ratkaisut.  

       Miksi valita Decens?

       Olipa yrityksenne sitten aloitteleva start-up tai vakiintunut toimija meillä on ratkaisut kaikenkokoisten organisaatioiden tarpeisiin. 

       Jatkuvat pilvipalvelumme on suunniteltu joustamaan ja skaalautumaan yrityksenne muuttuvien tarpeiden mukaan. 

       Decensin pilvipohjaiset varmuuskopiointi- ja palautuspalvelut tarjoavat tehokkaan ja luotettavan tavan varmistaa yrityksenne kriittisten tietojen säilyminen ja saatavuus. 

       Haluatko kuulla lisää?