Ajankohtaista

Paranna yrityksesi tietoturvaa Decensin palveluilla

Salasanojen hallinta aiheuttaa monenlaista päänvaivaa. Samoja salasanoja ei tulisi käyttää useissa yksittäisissä palveluissa. Salasanojen pitäisi myös olla riittävän vahvoja ja lisäksi niitä tulisi vielä muuttaa riittävän usein. Lisähaasteita tuovat myös käyttäjien heikosti säilyttämät salasanat. 

Decensin salasanojen hallintapalvelulla, saat keskitettyä yrityksesi identiteettiin sidottujen käyttäjien tunnusten hallinnan yhteen järjestelmään, josta on mahdollisuus tuottaa esimerkiksi raportit heikoista tai toistuvista salasanoista. Pilvipohjainen ja operaattoririippumaton palvelumme on helposti otettavissa käyttöön ja paras mahdollinen tapa turvata yrityksesi salasanat. Sovelluksen kautta myös yhteiskäyttösalasanat ovat helposti ja turvallisesti jaettavissa organisaation käyttäjien välillä.

Turvallisuuden lisäksi myös käyttäjien käyttökokemus paranee. Salasanat ja tunnukset eri palveluihin ovat käytettävissä päätelaiteriippumattomasti, yhden identiteetin takana. Palvelussa on eroteltuna yrityksen salasanat ja käyttäjien omat henkilökohtaiset salasanat, ja niiden käyttö on helppoa. SSO kertakirjautuminen on myös tuettu ja sujuvoittaa sovelluksen käyttöä. Sovelluksen avulla voi helposti generoida vahvat salasanat jokaiseen käytettävään palveluun ja uudet salasanat tallentuvat automaattisesti.

MFA – miten se lisää tietoturvaa?

MFA (Multi-Factor Authentication) tarkoittaa monivaiheista tunnistautumista. Sen avulla varmistat, että ulkopuoliset eivät pääse kirjautumaan organisaatiosi laitteille, palveluihin tai järjestelmiin, vaikka tunnukset joutuisivat vääriin käsiin. Palvelussa tunnistautuminen tapahtuu käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi kolmannella tavalla. Yleisin tapa hyödyntää kaksivaiheista tunnistusta on puhelin, johon tunnistuksen jälkimmäiseen vaiheeseen käytettävä tunnistuskoodi voidaan toimittaa esimerkiksi tekstiviestillä tai erillisen sovelluksen kautta.

Decensin MFA-palvelulla parannat tuntuvasti organisaatiosi tietoturvaa ja takaat käyttäjätietojen modernin ja skaalautuvan hallinnan ja kontrolloinnin.

Haluatko lisätietoa heti? Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää!

Voit jättää meille tarjouspyynnön myös sähköisesti.