Asiakastarinat

Kustannusten ennakointia ja kustannustehokkuutta Decensin palveluilla

Renta Group Oy etsi toimintansa perustusvaiheessa rinnalleen modernia ja tarpeisiinsa nähden sopivan kokoista ICT-toimijaa. Toimijalta vaadittiin ketteryyttä ja ammattitaitoa nopeasti muuttuvan verkoston rakentamiseen. Decens erottui edukseen laajan asiantuntijakaartin ja kilpailukykyisen hinta-laatusuhteensa ansiosta.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ICT-ympäristön skaalautuvuuteen. Isona etuna Decensin palveluissa olemme kokeneet myös kustannusten ennakoinnin ja kustannustehokkuuden”, kommentoi Joel Särkkä Renta Group Oy:stä.

Renta on perustanut uusia toimipisteitä vauhdilla aloitettuaan toimintansa keväällä 2016. Decensin palvelupalettia on muokattu nopealla tahdilla liiketoiminnan laajenemisen ja vaatimusten kasvaessa. Tällä hetkellä Decensin tarjoamia ICT-laitteita ja palveluita käytetään jo yli 20 toimipisteessä.

”Yhteistyö Decensin kanssa on sujunut erinomaisesti. Voimme luottaa heidän asiantuntijoidensa työn laatuun ja keskittyä itse omaan ydinosaamiseemme. Erityisen suuri apu on ollut Decensin palvelupäällikkö, jonka kanssa keskustelemme päivittäin ICT-palveluiden hallinnasta ja niiden kehittämisestä.”

”Erityisen suuri apu on ollut Decensin palvelupäällikkö, jonka kanssa keskustelemme päivittäin ICT-palveluiden hallinnasta ja niiden kehittämisestä.”

Haluatko kuulla lisää?

Renta Group Oy on suomalainen vuonna 2016 toimintansa aloittanut rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava yhtiö. Renta toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa yli 700 työntekijän voimin 75 toimipaikan verkostolla. Vuokrattavan kaluston tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Rakennuskoneiden lisäksi yhtiö tarjoaa työmaatilat, teline- ja sääsuojauspalvelut sekä rakentamiseen liittyvät työmaapalvelut.

Paikallisuus on toimintamme ytimessä. Paikalliset vuokraamot tuntevat asiakkaan parhaiten. Rentan vuokraamoilla on lupa ja luottamus tehdä päätöksiä ja ratkaista asiakkaan toiveet paikallisella otteella sekä yrittäjämäisellä asenteella.

Toimimme ketterällä ja kevyellä yritysrakenteella. Pyrimme jatkuvasti tekemään vuokraamisesta asiakkaalle helpompaa ja kehittämään siihen uusia ratkaisuja. Menestymme luottamukseen, avoimuuteen ja kunnioitukseen perustuvalla kulttuurilla. Rentalla ihmiset tulevat ensin – tämä koskee yhtä lailla asiakkaita ja renttaajia kuin kaikkia kumppaneitamme.

Näiden arvojen varaan Renta on perustettu. Näiden arvojen varassa menestymme myös tulevaisuudessa.

Uskomme, että tapamme työskennellä asiakkaiden kanssa tekee meistä houkuttelevimman vuokrakumppanin Itämeren alueella.