Ajankohtaista

Järjestimme perinteiset kesäjuhlat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme Vaasassa, Tampereella ja Helsingissä. Sää suosi ja upeat miljööt tarjosivat loistavat puitteet kohtaamisille niin vanhojen kuin uusien tuttavien kanssa.

Meillä oli ilo järjestää tänä kesänä kolme kesäjuhlaa eri puolilla Suomea. Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka osallistuivat näihin tilaisuuksiin.

Kohtaamisia merimaisemissa ja kartanossa

  Kuten toimitusjohtajamme Timo-Pekka Räty tervetuliaispuheessaan mainitsi, näidenkin tilaisuuksien ytimessä ovat aidot ja arvostavat kohtaamiset asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja decensläisten kesken. Tyytyväiset asiakkaat ja onnelliset työntekijät ovat päämääriä, jotka ohjaavat kaikkea tekemistämme ja hyvät, luottamukseen perustuvat vuorovaikutussuhteet ovat näiden tavoitteiden kivijalkaa. Teamsit ja muut viestintävälineet eivät korvaa kasvokkaisia kohtaamisia, ja senpä vuoksi halusimme kesäjuhlissakin varmistaa, että tilaa vapaalle keskustelulle on riittävästi.

  Toimitusjohtajamme Timo-Pekka Räty kuvaili osuvasti kesäjuhlissa Decensin roolia yritysten IT-kumppanina näkymättömäksi toimittajaksi, joka valvoo sekä ylläpitää asiakkaan IT-ympäristöä varmistaen yritysten liiketoiminnan jatkuvuuden ja keskittymisen ydintekemiseen.

  Puheensorina täydensi kesäjuhlien tunnelman, mutta olihan kauniilla miljöillä myös osuutensa viihtyvyyteen.

  Vaasassa venekuljetus vei vieraat saaristoon, jossa halukkaat pääsivät myös saunaan ja paljuun meren äärellä. Tampereella Hatanpään kartano vehreine puutarhoineen loi juhliin erityistä tunnelmaa, ja Helsingissä Blue Peter -merenrantaravintola tarjosi persoonalliset ja viehättävät puitteet kesäiselle illanvietolle.

  Ohjelma tilaisuuksissa oli rento, mistä juhlijat meitä kiittelivätkin. Trubaduuri Henri Aalto vastasi musiikista Vaasassa. Helsingissä ja Tampereella vieraita viihdytti One Man Band JerryA.

  Kesäjuhlissa jätettiin ennen kaikkea tilaa myös vapaalle keskustelulle. Katso kuvat!

  Team Decens -urheilijoita ja musavisailua

  Decens on perustamisestaan lähtien tukenut lahjakkaita suomalaisia urheilijoita heidän matkallaan kohti maailman kärkeä. Olikin ilo saada Tampereen- ja Helsingin-kesäjuhliin paikalle kaksi Team Decens -urheilijaa seitsenottelija Vilma Itälinna ja maastohiihtäjä Katri Lylynperä.

  Urheilijat kertoivat kuulumisiaan ja kilpaurheiluun liittyviä taustoja, myös taloudellisia, jotka vaikuttavat lajissa menestymiseen ja kehittymiseen. Lylynperä avasi digitaalisten välineiden ja alustojen hyödyntämistä hiihtoharjoittelussa ja kisareitteihin tutustumisessa.

  Seitsenottelija Vilma Itälinna ja maastohiihtäjä Katri Lylynperä viihtyivät Hatanpään kartanossa ja osoittivat vahvaa osaamista myös musavisassa.

  Saimme kiitosta vierailta järjestelyistä, puitteista, hyvistä tarjoiluista ja mukavan rennosta tunnelmasta. Palautteissa kiiteltiin myös toimitusjohtajan läsnäolosta ja vieraiden huomioimisesta.

  Kiitämme vielä kerran kaikkia osallistujia ja toivotamme teille kaikille aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

  Etkö päässyt paikalle? Ota yhteyttä, niin isketään tapaaminen kalenteriin.