Ajankohtaista

Decens allekirjoitti kolmevuotisen sopimuksen Suomen salibandymaajoukkueen kanssa joulukuussa 2015. Sopimuksen tarkoituksena on tukea Suomen maajoukkueen matkaa kohti menestystä. Maajoukkuetoiminnan tulee olla huipputasoista, jotta lajissa kehittyminen on mahdollista. Tässä yhteistyökumppaneiden rooli on kiistattoman tärkeä. Sponsoroinnista puhuttaessa yritykset on perinteisesti nähty ulkopuolisina rahoittajina mutta tänä päivänä se perustuu yritysten ja urheilijoiden väliseen tiiviiseen yhteistyösuhteeseen.

 
”Decens on koko liiketoimintansa ajan tukenut aktiivisesti suomalaista urheilua. Siitä on tullut osa yrityskulttuuriamme. Salibandy ei ole koskaan ollut näin suosittua, ja siksi haluamme osaltamme olla viemässä lajin kehitystä eteenpäin. Toisaalta me taistelemme maajoukkueen tavoin liiketoiminnassa ulkomaisia yhtiöitä vastaan suomalaisena yrityksenä ja tämä oli yksi tärkeä peruste lähteä tukemaan maajoukkuetoimintaa”, kommentoi Jarno Lahnalahti, Decens Oy:n toimitusjohtaja.

 
”Haluamme salibandyyn aktiivisia yhteistyökumppaneita ja Decens on juuri sellainen. Meille on äärimmäisen tärkeää, että yhteistyökumppani haluaa olla kehittämässä ja viemässä lajia eteenpäin. Decens on ollut jo yhteistyön alkumetreillä nopea ja reagoiva, joten sopii täydellisesti salibandyyn”, toteaa SSBL Salibandyn Oy:n toimitusjohtaja JP Lehtonen hymyssä suin.

 
23405164080_271dec8320_z

 
Vuoden 2015 naisten salibandyn MM-kisat pelattiin Tampereen Hakametsän jäähallissa viime joulukuussa Suomen sijoittuessa toiseksi. Salibandyn maailmanmestaruuskisoja järjestetään vuosittain siten, että miehet pelaavat parillisina ja naiset parittomina vuosina. Tänä vuonna nähdään siis miesten MM-kisat, jotka järjestetään Latviassa.