Ajankohtaista

Decens-urani ensimmäisinä kuukausina on ollut ilo huomata kuinka sitoutuneita ja ammattiylpeitä Decens-heimolaiset ovat. Se heijastuu asiakastyöhön ja siten myös asiakastyytyväisyyteen, joka on korkealla tasolla. Onnelliset heimolaiset ja tyytyväiset asiakkaat ovatkin pohja, jolle Decensin tulevaisuus rakennetaan.

Tänä vuonna olemme tehneet hyvää työtä yhteisten tavoitteidemme eteen. Olemme pystyneet kasvattamaan liikevaihtoamme edellisestä vuodesta noin 13 prosentilla, ja liikevaihtomme tulee olemaan noin 21 miljoonaa euroa vuonna 2023. Asiakastarpeet ja Decensin uudet palvelut ovat siivittäneet erityisesti tietoturvapalveluiden liikevaihdon kasvua. Yleisestä hintojen noususta ja kasvupanostuksista huolimatta tulee myös kannattavuus olemaan tyydyttävällä tasolla.

Kuluneena vuonna olemme kehittäneet palveluitamme ja toimintaamme laajalla rintamalla. Keskeisimmät kehityshankkeemme ovat olleet konesali- ja kapasiteettipalveluidemme uudistus sekä ISO 270001 -tietoturvasertifiointi. Konesaliuudistuksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa ja nykyaikaisempaa palvelua.

Heimolaisuus ja asiakaslähtöinen toimintakulttuurimme antavat hyvät lähtökohdat tulevaisuuden rakentamiselle, mutta uusi strategiamme yhdessä organisaation kasvun kanssa edellyttävät nykyisten toimintatapojemme ja prosessiemme jatkuvaa kehittämistä.

Tulemme ensi vuoden aikana uudistamaan muun muassa toiminnanohjausjärjestelmämme sekä virtaviivaistamaan ja automatisoimaan keskeiset liiketoimintaprosessimme. Näin rakennamme pohjaa tulevalle kasvulle. Sisäisen tehokkuuden kehittämisen lisäksi tulemme entisestään kasvattamaan kykyämme ratkaista asiakkaidemme tarpeita teknologiariippumattomasti.

Nyt kun tämä vuosi alkaa olla paketissa, haluan suuresti kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä Decens-heimolaisia yhteisistä saavutuksistamme kuluneena vuonna. Tästä on hyvä suunnata luottavaisin mielin vuoteen 2024.

 

Rauhallista joulua ja hyvää tulevaa vuotta!

 

Timo-Pekka Räty
Toimitusjohtaja
Decens Oy