Ajankohtaista

Decens Oy:n hallitus on nimittänyt Timo-Pekka Rädyn (KTM) yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Räty aloittaa tehtävässään 14.8.2023.

 

Räty siirtyy Decensille Martela Oy:stä, jossa hän on luotsannut yhtiön IT-yksikköä vuodesta 2018 alkaen. Tätä aikaisemmin Räty on muun muassa toiminut Kemiralla tietohallintojohtajana sekä vetänyt Posti Groupilla järjestelmäkehityshankkeita. Lisäksi Rädyllä on vahva tausta liikkeenjohdon konsulttina.

”Decensin tuleva toimitusjohtaja Timo-Pekka Räty tuo yhtiöön laaja-alaista liiketoiminnan kehittämisen ja tietohallinnon johtamisen kompetenssia ja luo Decensille loistavan pohjan kasvaa ja kehittyä markkinassa seuraavalle tasolle”, sanoo Decens Oy:n hallituksen puheenjohtaja Roope Kuusisto.

”Decensillä on tehty sitoutuneesti työtä asiakaslähtöisyyden ja palvelukokemuksen kehittämiseksi. Olen erittäin vaikuttunut Decensin ihmislähtöisyyttä ja asiakastyytyväisyyttä painottavasta strategiasta. Decensin kasvumatkan keskiössä omistautunut henkilöstö, joihin minulla on kunnia tutustua ja lähteä luotsaamaan. Toivon voivani tuoda Decensille tasa-arvoista, yhteisöllistä ja kuuntelevaa johtamista”, kertoo uusi toimitusjohtaja Timo-Pekka Räty.

Decensillä käynnistettiin keväällä 2023 uusi strategiakausi, jonka tavoitteena on vahvistaa Decensin asemaa arvopohjaisena, suomalaisena ICT-palvelutoimittajana. Yhtiön varatoimitusjohtaja Petteri Grönroos on toiminut keväästä 2022 lähtien Decensin toimitusjohtajan sijaisena. Grönroos jää eläkkeelle tulevan syksyn aikana.

Decens on vastuullinen, vakavarainen ja vauhdilla kehittyvä suomalainen ICT-palvelutoimittaja, jonka liiketulos kasvoi vuonna 2022 75 % edelliseen vuoteen (2021) verrattuna. Decensin visio on olla houkuttelevin digitaalisia palveluita toimittava ICT-kumppani, jolla on onnellisimmat työntekijät.

”Olemme laatineet kasvustrategian, jolla tavoittelemme selvää vuosittaista kasvua ja tulostason vakiinnuttamista. Tavoitteisiin suuntaamme henkilöstön hyvinvointi ja asiakkaiden tyytyväisyys edellä. Olemme vakuuttuneita siitä, että Rädyn johdolla positiivinen tuloskehityksemme saa jatkoa ja pääsemme yhdessä edistämään Decensin kasvustrategian mukaisia painopisteitä”, Kuusisto sanoo.

 

Lämpimästi tervetuloa Heimoon Timo-Pekka!