Ajankohtaista

Vuosi 2023 oli Decensin konesali- ja kapasiteettipalveluille kasvun vuosi. Tallennetun tiedon määrä kasvaa yrityksissä räjähdysmäisesti, mikä tarkoittaa kasvavaa kapasiteettitarvetta. Tietoturva- ja hybridiuhkien lisääntyessä monet yritykset haluavat määrittää datalleen tarkan sijainnin ja suojaustason, johon kotimainen konesali tarjoaa kiistattomia etuja.

 

Decensin räätälöidyt konesali- ja kapasiteettipalvelut tarjoavat yrityksen tarpeisiin soveltuvan kapasiteetin kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaisuuden edut näkyvät paitsi datan sijainnissa myös henkilökohtaisessa palvelussa: data pysyy turvallisesti Suomen rajojen sisällä ja asiakkaat saavat tuekseen joukon IT-asiantuntijoita, joiden kanssa voivat keskustella kaikista teknisistä asioista maanläheisesti ja ymmärrettävästi suomeksi – ja halutessaan toki myös ruotsiksi ja englanniksi.

Decensin Tampereen-konesali sijaitsee Verne Globalin tiloissa. Espoossa ja Helsingissä puitteet tarjoaa Equinix, yksi maailman johtavista datakeskustoimijoista.

”Onneksi yhä useammat yritykset ymmärtävät yritystiedon suojaamisen merkityksen, eivätkä etsi lähtökohtaisesti halvinta ratkaisua, vaan laadukkainta ratkaisua. Kustannustehokkuus, tietoturvallisuus ja toimintavarmuus sekä helposti budjetoitavissa oleva konesali- ja private cloud -kapasiteetti ovat ominaisuuksia, joista palvelumme tunnetaan. Uusimman Helsingin konesalimme myötä pystymme tehostamaan palveluamme entisestään ja ottamaan Equinixin viimeisintä tekniikkaa olevat ominaisuudet asiakkaidemme käyttöön” kertoo Decensin tuotantopäällikkö Jyrki Kilpinen.

Tietoturvallista ja jatkuvasti kehittyvää kapasiteettipalvelua

Decensin kapasiteettipalvelut ja konesalit ovat todistetusti tietoturvallisia ja täyttävät ISO/IEC 27001:2022-standardin vaatimukset. Lisäksi kapasiteettipalveluun on integroitavissa Arctic Wolfin ja Decensin SOC-valvontapalvelu, joka takaa tietoturvauhkien 24/7-valvonnan ja reagoinnin.

Decensin asiakaskunta kattaa laajan joukon eri kokoisia yrityksiä erilaisilta toimialueilta, joten yrityskohtainen räätälöinti on palvelujen keskiössä.

”Kehitämme kapasiteettipalveluvalikoimaamme asiakkaidemme todellisten tarpeiden pohjalta etsien oikeaa ratkaisua oikeaan ongelmaan. Tulevista ominaisuuksista Kubernetes-alustat mahdollistavat IT-ympäristöjen ketterämmän ja kustannustehokkaamman kehittämisen, ja metro- ja colocation-palveluilla voimme globaalilla tasolla yhdistää konesaleja tietoturvallisesti ja nopeasti toisiinsa. Joillekin yrityksille paras mahdollinen ratkaisu on Hybrid Cloud, jolloin otamme datakeskuksemme lisäksi julkipilven tarkoituksenmukaiseen käyttöön. Meidän kanssamme asiakas ei ole sidoksissa tiettyyn tekniikkaan tai toimijaan, vaan paras ratkaisu etsitään aitojen tarpeiden pohjalta”, summaa Kilpinen.

 

 

”Kehitämme kapasiteettipalveluamme asiakaslähtöisesti ja teknologiariippumattomasti. Equinixin datakeskuksen uudet ominaisuudet tuovat entistä enemmän mahdollisuuksia palvelun räätälöimiseen”, kertoo Decensin tuotantopäällikkö Jyrki Kilpinen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!