fbpx

Avoimet IT-alan työpaikat

Olemme aina kiinnostuneita uusista IT-osaajista – hae mukaan huipputiimiimme!

Haussa Key Account Manager

IT-ulkoistuspalveluiden myyntiin Turkuun ja Jyväskylään.

 

Decensin ulkoistuspalveluiden kysyntä kasvoi viime vuonna reilusti yli tavoitteiden. Vahva kasvumme jatkuu edelleen ja se perustuu palveluiden laatuun, luotettavuuteen ja jatkuvaan kehitykseen, jossa huomioidaan asiakkaiden muuttuvat tarpeet. Tämän mahdollistaa Decensin erittäin osaava henkilökunta, jonka palveluasenne takaa asiakkaiden tyytyväisyyden.

Oletko sinä valmis hyppäämään mukaan ja pistämään itsesi likoon uusien asiakastarinoiden synnyttämiseksi?

 

Avainasiakaspäällikkönä tärkein tehtäväsi on IT-ulkoistuspalveluiden myynti yritysasiakkaille. Tiedät, että myyntityö vaatii sinulta itseltäsi päivittäin aktiivista roolia. Perustyö on kuitenkin sitä itseään – vanhojen asiakkaiden hoivaamista ja uusien asiakkaiden houkuttelua.

Tehtävässä luot, ylläpidät ja kehität asiakkuuksia, tavoitteena vahvat ja pitkäkestoiset kumppanuudet. Sinulla on kyky verkostua ja kokemus on opettanut sinua kommunikoimaan sujuvasti alan ammattilaisten ja yrityspäättäjien kanssa. Tapaat mieluummin asiakkaita kuin istut toimistolla. Asenne sinulla on kohdallaan ja se näkyy motivaationa. Haluat saavuttaa tavoitteesi, joten olet myös pitkäjänteinen, sitoutunut ja kehittymishaluinen.

Kokonaisvaltaisten IT-ratkaisujen ja -palveluiden menestyksekäs myynti edellyttää alan tuntemusta ja aiempaa kokemusta. Työssäsi saat teknistä taustatukea Decensin IT-asiantuntijoilta, mutta pystyt tunnistaman asiakkaan muuttuvat tarpeet ja tarjoamaan itsenäisesti niihin asiakkaalle parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden.

Haluamme tarjota sinulle kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työsuhde-edut. Työsuhteesi on täyspäiväinen ja vakituinen, työaikasi liukuva. Isomman roolin ottaminen tulevaisuudessa on mahdollista oman tahtotilasi ja näyttöjesi mukaan.

Kiinnostuitko?
Myynnin ammattilaisena tiedät, miten vakuutat meidät. Tee se mahdollisimman pian, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry (at) decens.fi

Jäikö kysymyksiä?
Lisätietoja tehtävistä antaa aluejohtaja Ville Sandberg puhelin +358 40 7731490.

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen!

Oletko töitä vailla vai etsitkö urallesi uusia haasteita?
Kiinnostaako työpaikka IT-alalla?

Meillä on aina tarvetta hyville myyjille ja IT-osaajille. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä joissa pääset työskentelemään IT-alan kovimmassa porukassa parhaiden osaajien ja palveluiden parissa. Arvostamme osaamistasi ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työsuhde-edut.

Hae meille töihin!

Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaista työtä etsit ja missä toimipaikassamme haluaisit pääasiallisesti työskennellä. Kerro mitä olet tehnyt aiemmin ja millaisia tuloksia olet saavuttanut sekä millaista osaamista sinulla on. Lähetä hakemuksesi meille sähköpostilla osoitteeseen rekry (at) decens.fi. Liitä mukaan myös CV.

Tutustu työntekijöihimme


Pia Forselius
Myyntiassistentti, Decens Espoo

Pia arvostaa työnsä monipuolisuutta ja mukavia työkavereita. ”Konttorillamme vallitsee mukava päiväperhemäinen työilmapiiri, ammattitaitoinen ja aikaansaava, mutta samalla rento. Apua saa aina tarvittaessa ja hyvällä yhteishengellä ja yhteistyöllä edetään!” 


Teemu Blom
Järjestelmäasiantuntija, Decens Tampere

Teemu on viihtynyt Decensillä yrityksen perustamisesta lähtien. ”Parasta työssäni on saada olla tekemisissä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Haastavissakin projekteissa ratkaisut löydetään aina hyvän yhteistyön ja suunnittelun avulla.”


Janne Sukula
Käyttötukipalvelu, Decens Tampere

Janne pitää siitä, että työpäivistä löytyy sopivasti haasteita. Silloin tällöin pääsee pelastamaankin jonkun apua tarvitsevan päivän, mikä saa olon tuntumaan entistä paremmalta. Myös työkaverit saavat kiitosta. ”Työilmapiiri on erinomainen. Meillä on hyvä ja osaava tiimi kasassa, juttu luistaa ja apua löytyy aina.”