Avoimet IT-alan työpaikat

Olemme aina kiinnostuneita uusista IT-osaajista – hae mukaan huipputiimiimme!

Voit jättää meille avoimen hakemuksen!

Oletko töitä vailla vai etsitkö urallesi uusia haasteita?
Kiinnostaako työpaikka IT-alalla?

Meillä on aina tarvetta hyville myyjille ja IT-osaajille. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä joissa pääset työskentelemään IT-alan kovimmassa porukassa parhaiden osaajien ja palveluiden parissa. Arvostamme osaamistasi ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työsuhde-edut.

Hae meille töihin!

Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaista työtä etsit ja missä toimipaikassamme haluaisit pääasiallisesti työskennellä. Kerro mitä olet tehnyt aiemmin ja millaisia tuloksia olet saavuttanut sekä millaista osaamista sinulla on. Lähetä hakemuksesi meille sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)decens.fi. Liitä mukaan myös CV.

Tutustu työntekijöihimme

Pia Forselius
Myyntiassistentti

Pia arvostaa työnsä monipuolisuutta ja mukavia työkavereita. ”Konttorillamme vallitsee mukava päiväperhemäinen työilmapiiri, ammattitaitoinen ja aikaansaava, mutta samalla rento. Apua saa aina tarvittaessa ja hyvällä yhteishengellä ja yhteistyöllä edetään!”

Teemu Blom
Järjestelmäasiantuntija

Teemu on viihtynyt Decensillä yrityksen perustamisesta lähtien. ”Parasta työssäni on saada olla tekemisissä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Haastavissakin projekteissa ratkaisut löydetään aina hyvän yhteistyön ja suunnittelun avulla.”

Janne Sukula
Käyttötukipalvelu

Janne pitää siitä, että työpäivistä löytyy sopivasti haasteita. Silloin tällöin pääsee pelastamaankin jonkun apua tarvitsevan päivän, mikä saa olon tuntumaan entistä paremmalta. Myös työkaverit saavat kiitosta. ”Työilmapiiri on erinomainen. Meillä on hyvä ja osaava tiimi kasassa, juttu luistaa ja apua löytyy aina.”

Tiina Valkama
HR-assistentti

Tiinaa innostaa työssään monipuolinen ja itsenäinen työnkuva. ”Saan tehdä hommia laajalla skaalalla ja hyvinkin itsenäisesti. Koen, että minuun luotetaan ja joustavuutta löytyy puolin ja toisin.”

Miska Frondelius
Avainasiakaspäällikkö

Miskan sydän sykkii ratkaisumyyntiin, jossa hän pääsee aidosti mukaan asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen. ”Paras palkinto on tyytyväinen asiakas.”

Mika Nurminen
Avainasiakaspäällikkö

Myynti on lähellä Mikan sydäntä ja hän onkin toiminut sen parissa lähes koko ikänsä. Sanonta siitä, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen, voisi olla myös Mikan motto. ” Tykkään oppia uutta ja haastaa itseäni – ja sitä tässä ammatissa saan edelleen tehdä!”

Sami Jussila
Avainasiakaspäällikkö

”Työpaikkahaastattelussa sain kuulla Heimo-käsitteestä ja se vahvisti entisestään haluani päästä Decensille töihin. Kun tarjoan asiakkaille heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat IT-ratkaisut, voin aina luottaa Heimon asiantuntijoiden osaamiseen.”

Essi Raittila-Enholm
Avainasiakaspäällikkö

Essi on tiimipelaaja, joka nauttii haasteiden ratkaisemista.
”On palkitsevaa saada asiakas oivaltamaan jokin tarve muutokselle ja löytää yhdessä paras tapa kehittää heidän IT-ympäristöään.” 

Riina Annala
Projektipäällikkö

Riina toimii projektipäällikkönä sekä asiakasprojekteissa että Decensin sisäisissä kehitysprojekteissa. ”Palkitsevinta on, kun saan projektiryhmän toimimaan mutkattomasti yhdessä.”