fbpx

Avoimet IT-alan työpaikat

Olemme aina kiinnostuneita uusista IT-osaajista – hae mukaan huipputiimiimme!

Tällä hetkellä haemme:

Pääkaupunkiseudulle – lähitukihenkilöä Lähituki-tiimiin

Jyväskylään – järjestelmäasiantuntijaa sekä lisävahvistusta IT-ulkoistupalveluiden myyntiin

Ouluun – lisävahvistusta IT-ulkoistupalveluiden myyntiin

Lue tehtävistä lisää alempaa.

Järjestelmäasiantuntija Jyväskylään

Haemme Tier2 -tason tukeen Jyväskylän seudulle asiantuntijaa.

Decensin ulkoistuspalveluiden kysynnän kasvu jatkuu edelleen ja toiminnan kasvaessa myös asiantuntijoiden tarve on lisääntynyt. Tuotamme yrityksille lähitukipalveluita ympäri Suomen ja laadukkaan palvelun takaamiseksi tarvitsemme nyt lisävahvistusta Jyväskylän seudulle.

Järjestelmäasiantuntijana tärkein tehtäväsi on Tier2 -jonoon saapuneiden tikettien käsittely ja siihen liittyvät dokumentointitehtävät. Päivittäiset tehtävät liittyvät laajasti palvelinten käyttöjärjestelmiin, sovelluksiin ja kapasiteettipalveluihin liittyviin muutoksiin ja häiriönhallintaan.

Työtehtäviisi kuuluu myös lähitukitehtävät kuten laitevaihdot sekä tietoteknisten ongelmien kartoitukset ja ratkaisut yritysasiakkaidemme tiloissa. Lähitukitehtävät edellyttävät valmiutta liikkua omalla autolla. Tier2 tehtäviä on mahdollista hoitaa sopimuksen mukaan joko toimistolta tai etätyönä.

Odotamme sinulta

 • AMK/DI tasoista koulutustaustaa tai vähintään kolmen vuoden työkokemusta Tier2 -tasoisista työtehtävistä.
 • Microsoft teknologioista perustason osaamista vähintään:
  – Microsoft palvelin käyttöjärjestelmät
  – Azure perusteet ja perusylläpito identiteetille, lisensseille ja palvelimille
  – Office sovelluksien tuki loppukäyttäjälle
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

 • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja

 • Ongelmanratkaisukykyä

Haluamme tarjota sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden työskennellä huipputiimissä. Tehtävän kautta sinun on mahdollista kasvaa myös asiakkaita konsultoivaan rooliin, jossa pääset työskentelemään laajasti Decensin tuottamien kapasiteetti-, tietoturva- ja tietoverkkopalveluiden parissa.

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin hae mukaan heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)decens.fi. Lähetä viestisi otsikolla ”Tier2-Asiantuntija – Jyväskylä”.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tier2-tiimin esimies Jyrki Honkonen, puhelin +358 40 631 4832 tai jyrki.honkonen(at)decens.fi

Haussa lähitukihenkilö

Lähituki-tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä vastaat osaltasi asiakkailta tulevien tukipyyntöjen onnistuneesta ratkaisemisesta.

Päivittäiseen toimintaamme kuuluu mm:

 • Työasemiin liittyvät asennukset, laitevaihdot ja ongelmanratkaisu
 • Ohjelmistoasennukset
 • Mobiililaitteiden tuki
 • Kytkimien ja tukiasemien paikalleen vienti

Tehtävä edellyttää valmiutta liikkua päivittäin pääkaupunkiseudulla.

Edellytämme sinulta osaamista seuraavista osa-alueista:

 • Windows työasemaympäristojen hallinta ja tekninen osaaminen
 • Työasemakäyttöjärjestelmien hallinta
 • Oheislaitteiden tekninen ymmärrys
 • O365-tuotteiden ymmärrys
 • Active Directory käyttäjähallinnan perusteet
 • Verkkotekniikoiden ja -laitteiden perusteet

Miksi Decens Lähituki?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat kannustavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Lähituki-tiimin työntekijänä pääset tekemään töitä osana korkealaatuisia palveluitamme – yhteistyössä ammattitaitoisen työyhteisön ja muiden Decensiläisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden työskennellä yhdessä suomalaisten asiakasyritysten kanssa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Työntekijänä olet vuorovaikutustaitoinen ja ongelmanratkaisukykyinen tiimipelaaja. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä työskennellä suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Hae mukaan huipputiimiin heti, paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)decens.fi

Haussa Key Account Manager

IT-ulkoistuspalveluiden myyntiin Jyväskylään ja Ouluun.

 

Decensin ulkoistuspalveluiden kysyntä kasvoi viime vuonna reilusti yli tavoitteiden. Vahva kasvumme jatkuu edelleen ja se perustuu palveluiden laatuun, luotettavuuteen ja jatkuvaan kehitykseen, jossa huomioidaan asiakkaiden muuttuvat tarpeet. Tämän mahdollistaa Decensin erittäin osaava henkilökunta, jonka palveluasenne takaa asiakkaiden tyytyväisyyden.

Oletko sinä valmis hyppäämään mukaan ja pistämään itsesi likoon uusien asiakastarinoiden synnyttämiseksi?

Avainasiakaspäällikkönä tärkein tehtäväsi on IT-ulkoistuspalveluiden myynti yritysasiakkaille. Tiedät, että myyntityö vaatii sinulta itseltäsi päivittäin aktiivista roolia. Perustyö on kuitenkin sitä itseään – vanhojen asiakkaiden hoivaamista ja uusien asiakkaiden houkuttelua.

Tehtävässä luot, ylläpidät ja kehität asiakkuuksia, tavoitteena vahvat ja pitkäkestoiset kumppanuudet. Sinulla on kyky verkostua ja kokemus on opettanut sinua kommunikoimaan sujuvasti alan ammattilaisten ja yrityspäättäjien kanssa. Tapaat mieluummin asiakkaita kuin istut toimistolla. Asenne sinulla on kohdallaan ja se näkyy motivaationa. Haluat saavuttaa tavoitteesi, joten olet myös pitkäjänteinen, sitoutunut ja kehittymishaluinen.

Kokonaisvaltaisten IT-ratkaisujen ja -palveluiden menestyksekäs myynti edellyttää alan tuntemusta ja aiempaa kokemusta. Työssäsi saat teknistä taustatukea Decensin IT-asiantuntijoilta, mutta pystyt tunnistaman asiakkaan muuttuvat tarpeet ja tarjoamaan itsenäisesti niihin asiakkaalle parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden.

Haluamme tarjota sinulle kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työsuhde-edut. Työsuhteesi on täyspäiväinen ja vakituinen, työaikasi liukuva. Isomman roolin ottaminen tulevaisuudessa on mahdollista oman tahtotilasi ja näyttöjesi mukaan.

Kiinnostuitko?
Myynnin ammattilaisena tiedät, miten vakuutat meidät. Tee se mahdollisimman pian, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)decens.fi

Jäikö kysymyksiä?
Lisätietoja tehtävistä antaa aluejohtaja Ville Sandberg puhelin +358 40 7731490.

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen!

Oletko töitä vailla vai etsitkö urallesi uusia haasteita?
Kiinnostaako työpaikka IT-alalla?

Meillä on aina tarvetta hyville myyjille ja IT-osaajille. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä joissa pääset työskentelemään IT-alan kovimmassa porukassa parhaiden osaajien ja palveluiden parissa. Arvostamme osaamistasi ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työsuhde-edut.

Hae meille töihin!

Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaista työtä etsit ja missä toimipaikassamme haluaisit pääasiallisesti työskennellä. Kerro mitä olet tehnyt aiemmin ja millaisia tuloksia olet saavuttanut sekä millaista osaamista sinulla on. Lähetä hakemuksesi meille sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)decens.fi. Liitä mukaan myös CV.

Tutustu työntekijöihimme


Pia Forselius
Myyntiassistentti, Decens Espoo

Pia arvostaa työnsä monipuolisuutta ja mukavia työkavereita. ”Konttorillamme vallitsee mukava päiväperhemäinen työilmapiiri, ammattitaitoinen ja aikaansaava, mutta samalla rento. Apua saa aina tarvittaessa ja hyvällä yhteishengellä ja yhteistyöllä edetään!” 


Teemu Blom
Järjestelmäasiantuntija, Decens Tampere

Teemu on viihtynyt Decensillä yrityksen perustamisesta lähtien. ”Parasta työssäni on saada olla tekemisissä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Haastavissakin projekteissa ratkaisut löydetään aina hyvän yhteistyön ja suunnittelun avulla.”


Janne Sukula
Käyttötukipalvelu, Decens Tampere

Janne pitää siitä, että työpäivistä löytyy sopivasti haasteita. Silloin tällöin pääsee pelastamaankin jonkun apua tarvitsevan päivän, mikä saa olon tuntumaan entistä paremmalta. Myös työkaverit saavat kiitosta. ”Työilmapiiri on erinomainen. Meillä on hyvä ja osaava tiimi kasassa, juttu luistaa ja apua löytyy aina.”