Ajankohtaista

Teknologia kulkee tänä päivänä mukanamme kaikkialle ja laitteista syntyvää dataa kerätään ja jalostetaan jatkuvasti uusiin käyttötarkoituksiin. Monenlaisen hyödyn lisäksi datan keräämiseen liittyy myös paljon riskejä. Vaikka tietojemme keräämistä kontrolloidaan, emme silti tiedä, mitä tietoja meistä kerätään ja mihin tarkoituksiin tietojamme käytetään. Tiedot ovat rahanarvoisia ja näkyvimmin niitä hyödynnetään markkinointitarkoituksiin.

Tietojen mahdolliset väärinkäytökset voivat aiheuttaa suurta vahinkoa yritystoiminnalle. Eri datalähteitä yhdistelemällä viattomatkin tiedot voivat muuttua arkaluonteisiksi ja antaa verkossa vaaniville rikollisille pääsyn yrityksesi järjestelmiin sisään. Verkoissa ja netissä kiinni olevat laitteet ovat jatkuvasti alttiina hyökkäyksille ja yrityksesi voi olla rikollisten seuraava kohde.

Estä yrityksesi tietojen luvaton käsittely

Suurin osa tietomurroista tehdään päätelaitteiden kautta ja tähän tarpeeseen olemme kehittäneet Decensin Deep Desktop Security -tietoturvapalvelun. Perinteiset ohjelmistot pyrkivät rajaamaan luvatonta pääsyä tunkeutumisen estojärjestelmillä kuten esimerkiksi palomuurilla ja Antivirus ratkaisuilla, jotka pyrkivät poistamaan tai estämään tiedossa olevat tartunnat sen jälkeen kun ne on havaittu.

Deep Desktop Security suojaus keskittyy ulospäin lähtevän liikenteen uhkahavaintoihin ja käytösmalleihin, myös silloin kun perinteinen Antivirus ohjelmisto ei ole uhkaa havainnut ja uhka aktivoituu. Tämän lisäksi palvelu suojaa käyttäjiä ja heidän yksityisyyttään monella eri suojauskerroksella ransomwareja, spywareja, malwareja ja luvatonta tiedonkeruuta (esim. Facebook ja Google) sekä profilointia vastaan.

Deep Desktop Security tarjoaa 12 erilaista suojauksen tasoa ja tunnistaa yli 40 miljoonaa yleisesti tunnettua ja kategorisoitua kohdetta

Palvelun TOP3 hyödyt:

1. Maksimaalista tietoturvaa

Decensin Deep Desktop Security suojaa päätelaitteita useilla eri tasoilla. Se suojaa erilaisen lähestymistapansa vuoksi myös silloin kun perinteiset järjestelmät, kuten palomuurit ja virusohjelmistot, päästävät haitakkeet läpi. Tämän lisäksi palvelu tunnistaa myös uusia ennen havaitsemattomia uhkia.

2. Suojaa myös käyttäjien yksityisyyteen

Palvelu keskittyy tietoturvan lisäksi myös henkilön ja laitteiden yksityisyyteen. Se estää profiloinnin ja mainokset sekä sensitiivisen datan keräyksen.

3. Suojaa sijainnista riippumatta

Voit varmistua siitä, että päätelaitteiden tietoturva on kunnossa käytetään niitä sitten toimistolla, kotona, matkalla tai mökillä.

Palvelu on saatavilla Windows ja Mac – työasemille, Windows-palvelimille, Android ja IOS-puhelimille.

 

Haluatko lisätietoa heti? Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää!

Voit jättää meille tarjouspyynnön myös sähköisesti.