Asiakastarinat

IT-palvelut asianajotoimistolle

Waselius on kotimaiseen ja kansainväliseen liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, jonka toimialueita ovat pääomamarkkina- ja rahoitusjuridiikka, yritysjärjestelyt, kilpailuoikeus, riitojenratkaisu, vero-oikeus sekä immateriaalioikeus. Yhteistyö Decensin kanssa alkoi vuonna 2011.

”Decensin joustavuus ja osaaminen ovat toimineet erityisen hyvin. Olemme saaneet hyvää kokonaisvaltaista palvelua, ja isot ja pienemmät projektit ovat sujuneet yhtä hyvin”, kertoo ICT-päällikkö Antti Takala.

Yksi merkittävä yrityksen käyttämistä IT-palveluista on vikasietoisen ympäristön mahdollistava palomuuripalvelu.

”Tietoturva-asiat ovat hyvin tärkeässä roolissa asianajoalalla, ja asiakkaiden sekä alan asettamat vaatimukset on saatu toteutettua palomuuripalvelun Next Generation -palomuuriominaisuuksia kuten Intrusion Prevention Systemsiä (IPS) hyödyntäen.”

”Decensin joustavuus ja osaaminen ovat toimineet erityisen hyvin. Olemme saaneet hyvää kokonaisvaltaista palvelua, ja isot ja pienemmät projektit ovat sujuneet yhtä hyvin.”

Haluatko kuulla lisää?

Waselius is a commercial law firm, committed to providing highly specialised legal services in complex business transactions. We are especially renowned for high-end advice within the fields of capital markets, banking and finance, mergers and acquisitions, dispute resolution, IPR, tax law, employment law as well as EU and competition law.

Our firm has a broad experience in cross-border transactions and other legal matters with international implications. We have close connections with leading law firms in Europe and worldwide.

We are members of the Finnish Bar Association, and accordingly, subject to its rules and supervision.