Asiakastarinat

IT-ulkoistus yrityksen kasvun tukena

Decens on ollut kiinteistö- ja rakennusalan yhtiön Granlundin IT-kumppani jo lähes kymmenen vuoden ajan. Pitkän yhteistyön aikana Granlundin henkilökunta on liki kolminkertaistunut ja yrityksen kasvu jatkuu edelleen. Decensin joustavat ja skaalautuvat IT-palvelut ovat vastanneet yrityksen muuttuviin tarpeisiin.  

Granlund on voimakkaasti kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni. Kasvuyrityksen työntekijöiden tukena on Decensin joustavat Service Desk -palvelut, työasemien esiasennukset ja toimitukset.  Verkkolaitteet toimitetaan laitepalveluna ja Decens vastaa tiettyjen IT-järjestelmien varmistuspalvelusta. Granlundin toimipisteiden lähiverkon uudistaminen on tuorein yhteinen isompi projekti.  

Service Desk ratkoo granlundilaisten IT-haasteet 

Yhteistyö alkoi Decensin tietoturva-asiantuntijapalveluilla ja täydentyi nopeasti laitepalvelulla, Service Desk -palvelulla ja lähitukipalvelulla. Granlundilla on kaiken kaikkiaan 30 toimipistettä ympäri Suomen, joita Service Desk auttaa arjen tietotekniikkahaasteissa ja ongelmissa. 

”Meillä ollaan kovin tyytyväisiä Decensin noheviin Service Desk -asiantuntijoihin. Palvelun ansiosta meidän ei tarvitse rekrytoida lisää henkilökuntaa. Nykyaikaisilla etähallintatyökaluilla henkilöstömme saa palvelua kaikissa Granlundin toimipisteissä”, kertoo Granlundin IT-päällikkö Juhani Lindström. 

Tehokkaampi lähiverkko toimipisteisiin 

Granlund tukeutui Decensiin myös toimipisteidensä verkkolaitteiden uusimisessa, jonka myötä lähiverkot toimivat optimaalisesti heidän ympäristöissään myös tulevaisuuden kasvavissa vaatimuksissa. 

”LAN- ja WLAN-projektin toteuttaminen Decensin kanssa on ollut suoraviivaista, kun samalta luukulta saamme myös käyttäjätuen ja verkkolaitteiden ylläpidon”, kiittelee Lindström. 

Yhteistyö Granlundin ja Decensin välillä on tiivistä ja välitöntä.  

”Yhteistyö Decensin kanssa on todella sujuvaa ja helppoa. Haluan ymmärtää ratkaisujen hyödyt ja suora ja avoin yhteys Decensin asiantuntijoihin mahdollistaa sen. Säännölliset yhteiset palaverit ovat myös tärkeitä ICT-ympäristöjen jatkuvan kehittämisen kannalta. Decensin porukasta myös näkyy, että he viihtyvät työssään”, summaa Lindström. 

Haluan ymmärtää ratkaisujen hyödyt ja suora ja avoin yhteys Decensin asiantuntijoihin mahdollistaa sen.

Tarve
Ketterä käyttäjätuki kasvavan yrityksen henkilökunnan tueksi sekä suoraviivainen IT-asiantuntijoiden konsultointi niin tietoturva- kuin verkkoratkaisuissa. 

Ratkaisu
Service Desk -palvelu, LAN- ja WLAN-verkkouudistus toimipisteisiin ja tiettyjen IT- sekä pilvipalveluiden varmistuspalvelut. 

Hyöty
Nopea ja asiantunteva apu arjen IT-haasteissa sekä kokonaisvaltainen ymmärrys asiakkaan ympäristöistä ja muuttuvista tarpeista. 

Haluatko kuulla, miten sinun yrityksesi voi hyötyä Decensin IT-ulkoistuspalveluista?
Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää!

Granlund on vuonna 1960 perustettu, kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan yhtiö. Tärkein tavoitteemme on parantaa kiinteistöjen toimivuutta ja älykkyyttä sekä samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Toimialojamme ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöjohtamisen palvelut ja ohjelmistot, energia-, vastuullisuus- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen ja valvonta sekä isännöinti. Työllistämme yli 1400 asiantuntijaa ja meillä on toimipisteitä ympäri Suomen, sekä lisäksi Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa. 

granlund.fi