Asiakastarinat

Tietoturvalliset ja nopeat verkkoyhteydet liiketoiminnan ytimessä

Toimivat, tietoturvalliset verkkoyhteydet ja -laitteet ovat toimistoratkaisuja tarjoavan Innovation Homen liiketoiminnan ytimessä. Kun Innovation Home etsi IT-kumppania, erottui Decens joukosta tarpeiden perusteellisella kartoittamisella ja asiakaslähtöisillä ratkaisuehdotuksilla.

Innovation Home tarjoaa yksityisiä toimistoja ja coworking-tiloja sekä kokous- ja tapahtumatiloja ja studiohuoneita erikokoisille tiimeille ja yrityksille Helsingin, Espoon ja Tampereen alueella sekä Levillä.

Eri toimipisteiden verkkoympäristöjen ja laitekannan yhtenäistäminen ja hallinnan suoraviivaistaminen tuli ajankohtaiseksi vuonna 2022. Operointi kolmen eri valmistajan laitteiden välillä ei enää istunut kasvavan yrityksen tarpeisiin. Myös toimipisteiden verkkoyhteyksien kanssa oli ollut kuuluvuusongelmia, joihin haluttiin löytää kestävä ratkaisu.

Innovation Homen CTO, teknologiajohtaja Daniel Koikkalainen otti hoitaakseen IT-palvelutoimittajien perusteellisen kartoittamisen, sillä tavoitteena oli IT-kumppani, jonka kanssa yhteistyö pelaisi saumattomasti arjessa ja toisi lisäarvoa asiakkaille.

”Tapasimme monia hyviä IT-palvelutoimittajia, mutta Decens erottui kilpailijoista tarkkojen kysymysten ja sopivan haastamisen ansiosta, mikä sai meidät avautumaan myös uusille laitevalmistajille. Decensläiset ymmärsivät tarpeemme ja näkivät vaivaa tarjouksen tekemiseen. Kartoittavia palavereita oli heidän kanssaan eniten. Saimme palveluratkaisut, jotka hyödyttivät meitä aidosti eniten”, kertoo Koikkalainen.

Luotettavat verkkoyhteydet kokous- ja tapahtumatiloihin

Ratkaisuiksi Innovation Homen tarpeisiin valikoituivat Decensin laitepalvelu, Wlan-, Lan- ja palomuuripalvelut sekä verkon ylläpitopalvelut. Decensin laaja-alainen tietämys tietoturvasta sekä nykyaikainen palomuuripalvelu takaavat verkkoyhteyksien tietoturvallisuuden.

Nopea ja luotettava Wi-fi onkin yksi tärkeimmistä kriteereistä toimivalle työtilalle. Innovation Homen toimipisteissä käydään tuhansia verkkoyhteyttä vaativia palavereita ja kokouksia päivän aikana, joten mahdolliset verkon vikatilanteet on myös hoidettava ripeästi kuntoon.

Aikaisemmin havaitut verkon kuuluvuusongelmat Decens ratkaisi perusteellisella kartoituksella toimitiloissa ottaen huomioon niiden erilaiset käyttötarpeet. Decensin asiantuntijat tietävät, miten verkon suunnittelu ja tukiasemien sijoittelu tehdään niin työ-, kokous- kuin tapahtumatiloihin.  Decensläiset saavat kiitosta positiivisesta ja asiakaslähtöisestä olemuksestaan.

”Decensin järjestelmäasiantuntijat tuntevat kaikki kohteemme ja kaikissa kohteissamme tunnetaan heidät. Decensläiset hoitavat paitsi hommat ammattitaitoisesti myös vuorovaikutustilanteet. Heistä välittyy se, että he aidosti tykkäävät siitä mitä tekevät ja että heillä on hyvä työilmapiiri.”

Jatkuvaa kehittämistä ja oppimista yhdessä

Koikkalaisen mielestä hyvän palveluntarjoajan on osattava kertoa, miksi asiat tehdään kuten ne tehdään, ja miten asiakas voi niitä jatkossa kehittää. Tieto ja näkemyksiä vaihdetaan aktiivisesti puolin ja toisin niin Koikkalaisen kuin muun Innovation Home:n henkilökunnan toimesta.

”Olen kasvattanut omaa tietämystäni verkkoratkaisuissa paljon seuraamalla asennuksia sekä kuuntelemalla Decensin asiantuntijoita eri kohteissamme. Olen oppinut muun muassa, miten eri seinä- ja lasimateriaalit vaikuttavat verkon signaalin läpäisykykyyn, mikä taas mahdollistaa parempaa suunnittelua kiinteistöjen rakennusvaiheessa. Arvostan myös Decensin avointa ja proaktiivista otetta asiakasviestinnässä, mikä taas vaikuttaa meidän markkinointiin ja asiakasviestintään”, kiittelee Koikkalainen.

”Decens erottui kilpailijoista tarkkojen kysymysten ja sopivan haastamisen ansiosta. Saimme palveluratkaisut, jotka hyödyttivät meitä aidosti eniten.”

Tarve
Kasvavan yrityksen laitekannan ja verkkoympäristöjen yhtenäistäminen ja hallinnan keskittäminen.

Ratkaisu
Wlan-, Lan- ja palomuuripalvelut sekä verkon ylläpitopalvelut ja Microsoft-lisenssihallinta.

Hyöty
Laadukkaat ja luotettavat verkkopalvelut ovat toimistoratkaisujen keskiössä ja lisäävät Innovation Homen asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Haluatko kuulla, miten sinun yrityksesi voi hyötyä Decensin IT-ulkoistuspalveluista?
Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää!

Innovation Home on suomalainen joustavia toimitiloja tarjoava yritys. Palveluihimme kuuluu yksityiset toimistot eri kokoisille tiimeille, tapahtumatilat sekä coworking-työtilat. Jäsenenämme pääset nauttimaan muun muassa ilmaisista jäsentapahtumista, tutustumaan jäsen- ja mentoriverkostoomme sekä työskentelemään hyvinvointia ja luovuutta edistävässä ympäristössä. Sijaitsemme kuudessa eri toimipaikassa Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Levillä.

innovationhome.fi